Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Michael Bookman je povolán ke zneškodnění časové bomby v jednom sportovním baru. Než se mu podaří operaci dokončit, dostane zprávu. Teroristé umístili dvě a půl tuny výbušniny na stadion, kde jeho žena a syn sledují významné fotbalové utkání. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Banda dementov s pokrociloym stupnom mentalnej retardacie sami seba nazvali teroristami a umiestnili bombu na stadione. A podarilo sa im nejakym omylom splasit rezisersku lamu, ktora sa vola Stephen Gyllenhaal, aby im tuto kravovinu natocil. No hroza, ktorej sa treba velkym oblukom vyhnut, lebo je to zbytocna strata casu. 0 % ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sutherlandovský hustoseriál převedený do televizního filmu, až na to, že jakžtakž drsného alkáče Kiefera nahrazuje kašpárek David Arquette...a že by to filmu nějak prospělo, to tedy nee. Prostřihy na zápas jsou taky jaksi sterilní, a i když nemůžeme chtít podobný žvanec jako v Any Given Sunday, alespoň Posledního Skauta bychom si zasloužili. Pár efektních vychytávek se najde, třeba uložení bomb bylo opravdu fajné, práce s všudypřítomnou arabskou hrozbou byla taky svým způsobem originální, a teď už by mělo přijít to hlavní ALE, že?:) Dobrá tedy... ALE od určité chvíle (tak poloviny filmu) se nedá nevidět jisté věci předem a když se přidají i logické chybky a chybičky, dojde vám, že ty drsné prostřihy a práce s kamerou jsou jen trapné divadýlko, a že i stařičká Exploze nebo Zděšení vás braly podstatně víc. Přinejlepším 40%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +David Arquette, zběsilé tempo -televizní, takže je to poznat na rozpočtu/// Nevím co proti tomu máte. Na televizní thriller je to hodně dobré. Dost akční natolik, abych se nenudil, dost napínavé natolik abych nebyl schopen odvrátit zrak a hlavně je to krátké. Právě díky tomu zde nejsou slabá místa a není čas se zastavit a vykecávat. Zpracováním se to sice rovná nějaké obyčejné televizní kriminálce a skoro to vypadá jako jedna epizoda ze seriálu, to mi ovšem nejak nevadí a u filmu jsem se docela dobře odreagoval./// Celkem 73%/// ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako mohlo vzniknúť niečo tak naivné, bez poriadneho deja, dialógov so zlým scenárom. Prehnaný amerikanizmus, aj keď pod kanadskou taktovkou. Z celého filmu si odnášam len zaujímavé rozmiestnenie bômb teroristami. Čím menej týchto filmov bude, tým lepšie. Mám rád kratšie filmy skôr, ako by v nich mali byť zbytočnosti, ale aj dlhé, ak to stojí za to. Tu však musím priznať, zbytočný bol skoro celý film, až podotýkam na to rozmiestnenie bômb ma nič nezaujalo. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

Jeden krát stačilo. Kopec absurdností až rozum ostáva stáť. Len tak ako príklad --- chlopík skydne zo strechy štadiónu ---- potom záber naň --- a on si tam leží v pohodičke akoby sa nechumelilo --- žiadna krv = žiadna červená farba.....to asi bola učebnicová ukážka toho, ako sa od strachu tak zaťal, že by sa v ňom krvi nedorezali ....chichichi ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama