Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

No, původně jsem myslela, že z téhle (skoro už legendární) hry dokážou tvůrci udělat film lepší, ale na druhou stranu, přímo zklamaná jsem taky nebyla. Alespoň jsem konečně svět Tekkenu trochu pochopila, ve hře jsem totiž nějaké okolnosti vůbec nechápala, prostě jsme s bráchou jen hráli a bojovali. Co mě ale přecejen trochu zklamalo, byla nepřítomnost množství postav (marně jsem hledala svou oblíbenkyni Ling Xiaoyu), ale to filmu samotnému nijak neuškodilo. Co se však týče postav, které tam byly, tak to už si tvůrci mohli dát více záležet na podobnosti s postavami ve hře. Někteří byli sice ve své roli skvělí, jiní se však podle mého na roli vůbec nehodili (například Kazuya? Co to mělo znamenat?) Děj byl slušný, od filmu vzniklého ze hry se asi vážně ani víc čekat nedalo. Myslím, že těm, kteří Tekken někdy hráli, může přijít film docela po chuti. Ostatní na něm však nejspíš nic víc, než krvavý boj v nějaké šílené aréně, neuvidí. ~(3,3)~ ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Tekken je čistokrevný film pro fanoušky videohry. A i u těch je otázka zda film přijmou vřele, a nebo vůbec. Upřímně se mi líbilo ztvárnění herních charakterů. Herci jsou vybraný dobře a za kostýmy taky jedna. Například neskutečně sexy Kelly Overton v roli Christie Monteiro. Ale kámen úrazu je samotný Jin (Jon Foo). Jelikož jeho mladistvý jsem mu zkrátka nesežral. Nemluvně o tom, že pokaždý když mu v souboji (snad v každém) teče do bot, tak se mu zobrazují minulost s matkou a FŮŮŮ už je na nohou a rozdává rány. Každopádně scénář není tak zlý, první půlka je dobrá a za tou polovinou se to začíná bohužel lámat a finále filmu je paskvil. Pěkně vytvořené souboje s velmi věrným podtextem ke hře. To chválím. (67 %) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec ne zas taková pohroma, jak jsem očekával, ale celkem přijetelné direct-to-dvd béčko, které má ovšem jednu zásadní a celkem paradoxní chybu: že je podle hry Tekken. Tedy aspoň pro fanoušky hry, jako jsem já, to bude chyba velká. Dwight Little totiž hrál ze hry maximálně demo, takže příběh se hrou nemá moc společnýho, postavy si většinou vůbec nejsou podobný a vztahy mezi nima dostávají taky pěkně na prdel. A to tady ještě většina postav ani není a jedná se zde tak o velmi chudý výcuc všech postav ze hry. Fanoušek tak bude většinu času brblat nad tím, jak mohli tvůrci i ty základní informace ze hry ignorovat. Přitom jinak se na to kouká docela dobře. Bitky jsou fajn, i když některé kazí trochu zběsilý střih. Hercům to nejenom dobře kope, ale taky to jsou docela sympaťáci a Kelly Overton je very hot. Navíc to celkem příjemně uteče a nemůžu říct, že bych se nebavil. Proto se to asi bude víc líbit lidem, kteří hru nehráli a neuvidí tak v každé druhé scéně naprostý odklon od předlohy. Tak už to ale bohužel u amerických předělávek bývá a myslím, že to mohlo dopadnout ještě mnohem hůř. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

odporné zneuctění jednoho z největších kůltů herního světa.totálně překopaný děj,který nemá s původní verzí scénáře her,nic společného,mistika a ďábelský gen-D nikde,neexistuje tu fantasy stránka,ve které nám dává na prdel ogre,neni tu devil jin,policista lei,no prostě to nemá s hrou naprosto nic společného,který prase zkurvený tomuhle dalo zelenou,nechápu.heihachi je hodnej děda!fůj blitka,zvracim v křeči a zapínám playstation..... ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Wow, už konečně vím jistě, že jsem se úplně minul povoláním. Kdybych to mohl vrátit, stal bych se čínským smradem, co vypráská japonskou korporaci a nádavkem pár desítek kyborgů, golemů, krvelačných potvor a jiných freaks, aby si na konci smlsnul na vlastním taťkovi. Aby mi kinderhackers nezaspamovali postbox nenávistnými vzkazy typu: ty jsi ale debyl, kdiž se ti nelíbí nejvíc kůl teken, dávám jednu stár. Jakože jsem mlád:-)) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Filmovou adaptaci počítačové hry Tekken od společnosti Namco měl původně režírovat Charles Stone III, jenže filmu se nakonec chopil úspěšnější Dwight H. Little. (Ignus.cz)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama