Kaleido Star (TV seriál)

Kaleido Star

Animovaný / Drama / Fantasy / Komedie

Japonsko, 2003, 51x23 min

Takovej prostinkej příběh o tom, o čem všechny takové příběhy jsou XoD Jako odpočinek je to dobrý, člověk v tom nesmí hledat něco složitého, nějaké zajímavé myšlenky, jen se tu recykluje to, co můžete pomalu slyšet v každém anime i americkém filmu. Láska, snaha, přátelství.... a můžete to najít v lepším kabátě. Slabší 3*(17.4.2009)

Sora a její kamarádky musejí tvrdě trénovat, aby se prosadili v akrobaticko-divadelních představeních slavného souboru Kaleido Stage. Příjemný seriál vkusně kombinující infantilní humor(např.překonávání strachu pomocí výcviku u praštěnýho kung-fu mistra) a dojemné scény(Leiliny narozeniny).(18.5.2007)

• prome

Vubec mě to ničím nezaujalo a to jsem zkoukl 2 díly (protože nic jiného v TV nebylo).(13.7.2008)

• laserr

Moc sladké, moc klišovité, moc dětské.(1.6.2007)

Tvrdý trénink a hlavně odhodlání. Za příběh, postavy, hudbu a kresbu by to bylo 5*, ale já si moc na tehle typ anime moc nepotrpím a tak dobré jako např. Hellsing to není, takže 4* jsou podle mě docela dostačující. Dokáže to pobavit a taky motivovat. Hlavně hrdinka Sora.(26.10.2010)

• MovieFan55

Napadá mě jediná otázka: "No a vo čem jako tohlecto má vlastně bejt?"(19.2.2008)