Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prvy film, o ktorom viem, ze tymto John Wayne reagoval na nacisticku hrozbu v Europe. Ti nacisti su tu vyslovene spomenuti, rodina utekala pred nimi ..... strata casu to urcite nie je   : 78 % ()

Mol 

všechny recenze uživatele

WE'RE ALL IN THE SAME BOAT AND WE'RE ALL GONNA SINK UNLESS WE STICK TOGETHER! John "fucking" Wayne táhne neskutečně celý film, jako pár volů pluh v Dakotské poušti. Leni je ze začátku strašná fiflena, ale po operaci klučíka s chromou nohou se vše otáčí. John, jako ve všech svých filmech, je tu patřičně drsný a dojde i na jeho hození panákem a použití rukou. Film je na konci ověnčen adrenalínovou stíhací jízdou, kde Bob uniká s penězi ostatních farmářů. John mu však ve svém Celopi ukáže, co je to 'road war' a vytlačí nebožáka Boba ze silnice. Neskutečně koukatelný. Jsem se i narovnal na židli. No a z Erika se vyklubal nácek, takže ho Leni poslala do.. k šípku. Konec dobrý, všechno dobré. A ten John! Ó, Bože. Neskutečný!! ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Dle názvu a Johna Wayna v hlavní roli jsem čekal western (i když to tady nemá tento žánr přiřazený), nicméně jsem dostal dobrodružné drama ze soudobé Ameriky o doktorovi a jeho dceři, kteří uprchli před nacisty a snaží se začít znovu v malém městečku v Severní Dakotě, kde jsou místní farmáři sužování suchem a prachem. Jako béčková jednohubka to bylo docela dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový klasický, nepříliš výrazný snímek s Johnem Waynem, který má docela dobrou úvodní zápletku, ale následně to trochu vychladne. Romance je zde ale pak také dobře naznačena a oběma postavám docela sluší. Není to snímek, který vám změní život a asi si ho nebudete do smrti pamatovat, ale ztráta času to dle mého není. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama