Reklama

Reklama

Na lince je vrah

  • USA When a Stranger Calls (více)
Trailer

Pro Jill Johnson (Camilla Belle - The Ballad of Jack and Rose), která si chtěla přivydělat hlídáním dětí, to měla být ideální práce. Rodiče pryč. Lednice plná k prasknutí. Děti uložené v posteli. Pak ale zazvonil telefon a zlověstný hlas se ptá: “Zkontrolovala jsi děti?” Jill přepadá panika. Zamkne se, rozsvítí světla, zatáhne závěsy a volá na policii. Ta telefonáty prověří a poté Jill sděluje nepříjemnou zprávu. Volající se nachází uvnitř v domě. A tak jde k smrti vystrašená dívka nahoru zkontrolovat děti a její pohodový večer se pomalu mění v nervy drásající zlý sen plný úzkostného napětí, hrůzy a děsu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (186)

Beky 

všechny recenze uživatele

Jedna dvě bubák jde...tři,čtyři už se blíží...!! Kdepak ty loňské sněhy jsou, kdy Simon West natočil skvělou akční podívanou Con Air a silně nadprůměrnou Generálovu dceru!! Možná štěstí začátečníka....Na lince je vrah je podprůměrný film a to zejména po scénáristické stránce...inovace nebo náznak originality se zde rovnají nule!!..myslíte si, že to třeba zachrání zajímavá úmrtí??..PG-13 dámy a pánové se postaraly o....za a: buď už mrtvola někde leží a ani jsme ji neviděli zemřít nebo za b: pouze rychlý nájezd kamery na budoucí obět a pak střih!!..ale já třeba nemusim mít ve filmu krve jak z vola, když to bude zajímavý!!!..myslim si, že West zachraňuje co se dá a sem tam vykouzlí atmosféru osamělého domu v bažinách( kde jinde:) celkem solidním způsobem!!..40%!! Jednou větou: Stejně Westa ještě nepohřbim, má pořád u mě otevřená vrátka:) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Nebudem vyčítať tomuto filmu že to nie je moc hororové keď to vlastne ani nie je horor, skôr si myslím, že je to psychologický thriller ale to poriadny! Atmosféra filmu je parádna, a ten zvuk telefónu ma neskutočne iritoval, mohli tam dať aspoň dajakú muzičku :D Camilla Belle na mňa ale dosť zapôsobila, je pekná a šikovná a keď na ňu padali dažďové kvapky bola k nakusnutiu ... nedá sa inak ako za 5* ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ono to není vyloženě špatný, většina film umě bavila, některé motivy to mělo dost zajímavé, ale jinak to je další z těch hororů (i když tohle je hlavně thriller), co jsou čistě průměrné, na víc nemají ani náhodou, už jenom tou kupou nelogičností, co tam je. Taky tam je dost klišé, ale koukat se na to docela dá. Jak jsem psal, je to prostě čistý průměr. 3* ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Dějově vyprázděná procházka po luxusní vile, jejíž zajímavost začíná i končí u líbezné tvářičky Camilly Belle. Na tomhle filmu by se dal krásně pořádat turnaj v hádání hororových klišé. Na nic víc se Simon West nezmohl. Bez krve, bez finále, bez hrůzy, bez strachu, bez napětí... jen bohužel ne nahoře bez. :-) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem si nedal nějaký ten horor, a tenhle mi náhodou padl do oka, ač jsem původně neměl v plánu se na něj koukat (byla to náhoda, že jsem šel kolem televize a zrovna to tam bylo zapnuté). Ale zkusil jsem to a rozhodně si troufám říct, že jsem nelitoval. Už od příchodu hlavní hrdinky do rozlehlé vily je zde budována děsivá atmosféra strachu, která s postupujícím časem stále více svírá jak hlavní hrdinku, tak i diváka. Závěr je už pak tolik toužebně očekávaným vrcholem filmu, kdy se konečně začíná dít to, na co jsem se těšil od příchodu hlavní hrdinky do vily. Musím uznat, že režisérovi se opravdu povedl správně vystupňovat atmosféru i děj a nasnímání exteriérů kolem vily je prostě dokonale děsivé. K dobru nutno připočíst také účast velmi hezké Camilly Belle (mám slabost pro brunetky, takže dívat se na nádhernou hlavní hrdinku mě rozhodně neomrzelo až do konce). Zkrtáka tohle je povedený horor, ale bohužel to čekání na nějaké smysluplné rozuzlení trvalo na můj vkus relativně dlouho a na rovinu říkám, že pokud by nebyla v hlavní roli taková sympatická brunetka, tak bych se asi chvílemi i nudil. Takže celkově uděluji tomuto filmu solidní tři hvězdy, na ty čtyři hvězdy, o kterých jsem také uvažoval, tam přece jen ještě něco scházelo. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Jill (Camilla Belle) měla ve filmu k dispozici alespoň pět různých verzí trika stejné barvy. Na scény, které se točily s vodou, měla nepromokavé tričko, které vypadalo jako mokré. (Cheeker)
  • Na plakátu v nemocnici na konci filmu je napsáno: "Žáadná ostuda, žádná vina, žádná jména". Jméno "vetřelce" ve filmu nezaznělo. (Cheeker)

Související novinky

Čínský holokaust na velkém plátně

Čínský holokaust na velkém plátně

19.12.2006

Vyčerpávající natáčení hned dvou ambiciózních projektů, Na lince je vrah). Natáčení dramatu RAPE OF NANKING s odhadovaným rozpočtem čtyřicet miliónů dolarů začně už teď na jaře. (více)

Reklama

Reklama