Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Triangle pro mě představuje třídílnou směsku seriálů jako Akta X, 4400 a JAG. Při prvním díle nasadí laťku celkem vysoko (na ****), ale ve druhém se už lesk začíná pomalu vytrácet. Děj je natahovaný a celkově by celá teroie o spiknutí dala méně okecávat. Jenže problém nastane až u dílu třetího, když celý příběh opět "poposkočí" do jiné časové roviny s mostem a začne se odehrávat znovu v jiné realitě (to má za následek úplné divácké zmatení), načež pak na konci zjistíte, že o nic tak hrozného nešlo a hlavním úkolem všech hrdinů bylo počkat až se to všechno vyřeší samo.... Takhle scénáristicky nedotažený konec fakt neberu! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ v prvej časti film len rozvíja mysterióznu zápletku a divákovi kladie otázky je to dobré, priam výborné. Druhá časť je už len naťahovaná spleť repetívnych scénok...a tretia časť z toho spraví kvalitný sci-fi brak, všetka mysterióznosť sa vytráca zostávajú len béčkové scénáristické kľučky a hŕby vysvetľovačiek, ktoré sa to nezmyselné dianie snažia obkecať. Ako dobre to začalo, tak zle to skončilo. (4/10) ()

Reklama

Noviik 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem s hodnocením až na konec. Nakonec hodnotím hůř než jsem sám čekal. První díl by dostal 4 hvězdičky, druhý mi přišel naprosto zbytečný, ten by dostal * a třetí **. Průměrem to dává dvě a půl hvězdy, ovšem zklamalo mě vyvrcholení, nebo spíš odhalení, které už hraničí s posedlostí americkou vládou (chcete-li s námořnictvem), která podle všeho zasahuje do všeho. Ano, nejspíš to bude pravda, ale přece nemusí být tolik filmů o tom samém, to už neexistuje žádná fantazie? Vždyť to má být mysteriózní, tohle je spíš fanatické. Celkově mě to tedy zklamalo, výkony hlavních protagonistů však nebyli nejhorší, Stoltz, Bellová i Neill podali dobré výkony, za což děkuji. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Potenciálem nabitá trilogie, která i díky slušnému televiznímu obsazení není žádnou trapností na poli sci-fi. Příběh není zrovna nejlogičtější a fyzikálně možný, ale přesto jde o zajímavou možnost, která působí originálně a dovoluje k několika velmi efektivním záběrům (jízda auta po mostě, který mizí...). Výsledný dojem je trochu zkažen snahou překombinovat příběh, který mohl být i trochu jednoduší a přehlednější. Stále se nemohu zbavit dojmu, že některé postavy(např. ta hraná LD Phillipsem) jsou zbytečné a protahují děj. Pro milovníky sci-fi rozhodně jisté minimálně jedno shlédnutí, ale jinak nic úžasného. Škoda, televizní projekty poslední doby mají alespoň snahu, snad příště se snaha změní ve zlato. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice je to zbytečně roztahané do tří filmů, ale jinak docela ucházející sci-fi s ne zcela jednoznačnými a jasnými pokroky v pátrání. Mělo to atmosféru, napětí i herci mi docela seděli, ale po čase se příběh vykouří z hlavy, chybí mu větší scény, překvapení, cokoliv ne-rutinního, co by z toho udělalo skutečně nadprůměrný kousek žánru, na nějž se nezapomíná a rád se na něj člověk znovu povídá. Na tohle se sice znovu rád podívám, ale tak trochu se skřípějícími zuby a s knížkou nebo nějakou jinou aktivitou v ruce. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)

Reklama

Reklama