Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

emma53 

všechny recenze uživatele

Trochu mně to připomnělo moje dětství asi ve dvanácti letech, kdy jsem se strašně těšila na Vánoce, co dostanu pod stromeček a dostala jsem troje povlečení na postel a jako bonus sadu příborů. Dnes bych jásala nad novým povlečením a novou sadou příborů, ale ještě bych potřebovala nadšení z Bermudského trojúhelníku. Možná to bylo všechno jen špatně načasované. Trochu víc vychytávek v hereckém obsazení, ne až tak moc velká překombinovanost a byla by to čtyřka jak vyšitá. Jednou se možná vrátím a dám si repete, uvidíme. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Obrovský potenciál ktorému by viac svedčala iná adaptácia ako TV Film. Zo začiatku všetko šľape ako má, vyzeralo že dostaneme niečo čo v lacnejších produkciách nebýva zvykom, no v poslednej tretine už film nevedel čo so sebou. Scenárista akoby zablúdil vo svojich, fantáziami nabitých, predstavách s tým že napísal poslednú časť úplne nezávisle od zbytku. Bermudský trojuholník je pútava téma, ako stvorená na sfilmovanie, a dúfam že si ju raz zoberie do rúk lepší režisér, väčšie štúdio a hlavne menej premotivovaný scenárista. Vôbec nejde o stratu času, ani nie úplne najhoršie spracovanie, no budete si musieť odmyslieť nelogické postupnosti v príbehu. ()

Reklama

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Na televizní film, jenž byl rozdělen na tři části (nepletu-li se) se jedná o poměrně propracovanou, i když za vlasy značně přitaženou podívanou. Během příběhu se promění nejen několik hypotéz o funkci a tajemství Trojúhelníku, ale i pár alternativních současností, kde mimo jiné Státům vládne fašismus (evropské formy s hákovým křížem). co bych to tu dlouze rozepisoval, jedná se o skorokatastrofické "něco", kterých USA natočí ročně asi tak stopadesát tisíc. Až se člověk diví, že na to mají peníze. Abych to zase nepřehnal, tak tento jistě není žádné béčko v tom smyslu označení. Jistě je vidět nemalý investovaný kapitál a plno hlaviček se jistě činilo, aby byl tenhle projekt zajímavý, a já neříkám, že není. Potěší účast Sama Neilla, i když ze všech postav je patrná jakási umělost a řekl bych taková prvoplánovost celého filmu. Úplně všechny takzvané nečekané zvraty jsem očekával. Ideální pro vysílací čas 17:45. ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony jsou v mezích televizní produkce a žádný herec snad s výjímkou Erica Stoltze na sebe víc neupozorní a to je tam ještě Sam Neill, který jim vůbec svým hereckým výkonem nenarušuje jejich um. Téma Bermudského trojúhelníku je pro mě hodně zajimavé, což se určitě projevilo na mém hodnocení. Až na ten konec, který mě trošku nemile překvapil to bylo dobré, nemyslím situaci v Bermudském trojúhelníku, ale až ty situace potom - dopad na hlavní hrdiny. Dávám 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tridilny televizni film na moje oblibene zahadne tema ktery avizoval mnohem vic nez nakonec nabidnul co si budeme povidat ale ten treti dil to proste zabil vsechno co bylo v prvnich dvou dilech budovano je ve finale shozeno tim chaotickym zaverem ktery vsechno stavi na hlavu a nedava logiku nabizi se tudiz moznost ze tvurci proste neco zajimave rozjeli ale nevedeli jak to zakoncit skoda rozhodne z toho slo vytezit vic ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama