Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě tak dokonale zmátnul že se mi hlava motala ještě dlouho. I když příběh je ze začátku jasný tak se postupem času strašně zamotává. Ale to by nebyl Baxley který by nám tak či onak nepřipravil dokonalou vizuální filmovou lahůdku. BAxley se vyžívá v psaní postav a ani tady tomu není jinak, zase tu máme postavy které se postupem času "vybarvují" a působí to dobře. A herci své postavy zahrály dokonale. Musím pochválit hlavně skvělého Neilla, to je prostě borec. Jediná postava která mi trochu vadila byla postava Phillipse, i když mi tenhle herec nevadí a i tady to zahrál dobře, tak mi jeho postava byla prostě nesympatická. Já se bavil prakticky celý dlouhý film, ale znova???? No to nevím.... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Když uvážím, že se jedná o TV film, tak to nebyla vůbec špatná podívaná. První díl ****. Druhý díl ***. Třetí díl ***. Herecké výkony nebyly špatné hlavně Eric Stolz se mi líbil, Catharine Bell považuji za takovou třešničku na dortu. Rozhodoval jsem se mezi třemi a čtyřmi hvězdičkami, ale nakonec dávám tři. ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Pokud by alespoň takhle vypadala většina televizních filmů nebo sérií, neměl bych s podobnou televizní tvorbou pražádný problém. Řešení a objevování nejrůznějších záhad kolem tak zajímavého tématu jakým je tzv. Bermudský trojúhelník, to je opravdu kvalitní nápad, zpracování je na slušné úrovni a pokud jde o herecké obsazení, tak to je taky vcelku sympatické. Ano, mluvím hlavně o Catherine Bell. Po druhé, ještě tajemnější a mysterióznější části nechávám hodnocení pořád poměrně vysoko a ani třetí, závěrečná část nezklamala. Nakonec celé to spletité klubko záhad a tajemtsví o časoprostoru rozmotala docela zajímavá teorie. Celkově dávám 70% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ v prvej časti film len rozvíja mysterióznu zápletku a divákovi kladie otázky je to dobré, priam výborné. Druhá časť je už len naťahovaná spleť repetívnych scénok...a tretia časť z toho spraví kvalitný sci-fi brak, všetka mysterióznosť sa vytráca zostávajú len béčkové scénáristické kľučky a hŕby vysvetľovačiek, ktoré sa to nezmyselné dianie snažia obkecať. Ako dobre to začalo, tak zle to skončilo. (4/10) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Každopádne príjemné oživenie pátračských filmov, navyše ak sa jedná o takú diskutabilnú a príťažlivú tému, akou trojuholník je. Dielenské spracovanie niekedy trhá oči, no atmoška a prekvapujúco príjemní herci to vyrovnávajú. Celkový efekt mi ale prekazili záverečné scény a záver. 65%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)
  • Snímek získal cenu Emmy v kategorii nejlepší speciální vizuální efekty. (Terva)
  • Výkonný producent Dean Devlin uvedl, že v minisérii je přibližně 800 záběrů s digitálními efekty a že o jejich výrobu se postaral stejný tým, který pracoval už na Dni nezávislosti (1996). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama