Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj tohoto třídílného filmu je zasazen doprostřed Bermudského trojúhelníku. Skupinu rozličných profesionálů svede v tomto třídílném filmu dohromady pátrání po jedné z největších záhad. Miliardář Eric Benirall přijde nečekaně přijde o několik nákladních lodí i s posádkou a chce znát odpovědi. Sestaví tým expertů na různé obory včetně skeptického novináře Howarda Thomase, odporníka na oceánologii Emily Pattersonovou, vědeckého inženýra Bruce Gellara (Michael Rogers) a psychoanalytika Stana Lathema. S příslibem neomezených prostředků má tento nesourodý tým šanci, která se naskytne jen jednou za život - vyřešit jednu z nejzáhadnějších světových hádanek, záhadu Bermudského trojúhelníku. Poté, co nad Trojúhelníkem zmizí tryskové letadlo, se každému z Benirallova týmu začnou dít podivné věci. Když se o jejich vyšetřování začne zajímat vláda, tým zjišťuje, že stojí před něčím mnohem nebezpečnějším, než mohli tušit. Z výzkumné mise se bleskově stává zběsilá jízda v srdci Bermudského trojúhelníku… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (118)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +mysteriózní atmosféra, na TV film výborné zpracování, hudba -hodně roztahaný děj, potenciál byl nevyužit/// Rozhodně to mělo mnohem větší potenciál. I tak je to ale zajímavý a napínavý snímek s mnoha pěknými vyzuálními scénami. Škoda jen, když už se na to člověk tak dlouho dívá, že z toho v závěru nevyleze něco velkolepějšího. Navíc jsem se hlavně ve třetí části v ději a v pojmech trošku ztrácel. Prostě jsem nechápal co se děje a o čem se to tam mluví. Prostor na vysvětlení měli./// Celkem 67%/// ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Triangle pro mě představuje třídílnou směsku seriálů jako Akta X, 4400 a JAG. Při prvním díle nasadí laťku celkem vysoko (na ****), ale ve druhém se už lesk začíná pomalu vytrácet. Děj je natahovaný a celkově by celá teroie o spiknutí dala méně okecávat. Jenže problém nastane až u dílu třetího, když celý příběh opět "poposkočí" do jiné časové roviny s mostem a začne se odehrávat znovu v jiné realitě (to má za následek úplné divácké zmatení), načež pak na konci zjistíte, že o nic tak hrozného nešlo a hlavním úkolem všech hrdinů bylo počkat až se to všechno vyřeší samo.... Takhle scénáristicky nedotažený konec fakt neberu! ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak, keď som sa pri nejakom filme bál, tak tento medzi ne patrí. Hore by som pridal ešte zaradenie mysteriózny, lebo to určite bol. Veľa záhad, zvláštny scenár a zvláštny koniec, ktorý sa mi akosi nepáčil. Dej bol dosť zvláštny a nie celkom podľa môjho vkusu, toto nepatrí medzi moje obľúbené. Oceňujem snahu natočiť niečo o záhade bermudského trojuholníka, ale ako vydarený počin to veľmi nehodnotím. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Čakal som oveľa viac. Hlavným problémom je rozťahanosť deja, ktorá často hraničí s nudou a zákonite nepomáhajú ani fádne dialógy a slabšie vizuálne efekty. Na televízny projekt pomerne kvalitná herecká zostava však zachraňuje čo sa dá a príležitostne sa objaví aj náznak mysteriózna. Prečo však len príležitostne? A s každým dielom ide kvalita neustále nadol a korunu všetkému nasadí hlúpy záver . Áno, cítil som sa oklamaný... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Dokiaľ v prvej časti film len rozvíja mysterióznu zápletku a divákovi kladie otázky je to dobré, priam výborné. Druhá časť je už len naťahovaná spleť repetívnych scénok...a tretia časť z toho spraví kvalitný sci-fi brak, všetka mysterióznosť sa vytráca zostávajú len béčkové scénáristické kľučky a hŕby vysvetľovačiek, ktoré sa to nezmyselné dianie snažia obkecať. Ako dobre to začalo, tak zle to skončilo. (4/10) ()

Galerie (65)

Zajímavosti (5)

  • Filmu byla udělena cena Saturn v kategorii nejlepší televizní prezentace. (Terva)
  • V mnoha scénách můžeme v pozadí zpozorovat hory a skály. Florida má ovšem nejnižší maximální výšku ze všech států USA. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama