Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byly to čtyři nerozlučné kamarádky, které nemohlo nic rozdělit. Když ale nastoupily do prváku na střední škole, objevil se nafoukaný předseda studentského výboru, který se rozhodl jejich přátelství rozbít. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

blue.claire odpad!

všechny recenze uživatele

Další povrchní film. Klišé texty každou minutu, ale ten konec "zpovědi" byl hodně vtipný (zřejmě byl ale myšlen vážně), a kopčení z Protivných sprostých holek a jiných podobných snímků lze cítit na každém kroku. Bohužel se ale nepovedl tak jako již zmíněný film. Ten jejich konečný song byla jedna velká útrpná šaškárna. ()

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Viděli jsme to s kolegou cestou zpátky ze služební cesty (ne z vlastní vůle), občas jsme se na sebe nechápavě podívali, usmáli stylem "ach to mládí" či "ach ta Amerika".... a společnými silami vydrželi až do konce. Když to srovnám s tou hrůzou, kterou jsem měla možnost vidět před 2 dny (Blood countess), alespoň tu jednu hvězdičku dát musím :)) ()

Reklama

matthew.17 

všechny recenze uživatele

Pozeral som samé dobré filmy, všetko všetko až mi to tak začalo liezť na nervy, že mi normálne chýbala nejaká stredoškolská hovadina a normálne, že prišla "záchrana" v podobe tohto filmu. Je tam hromada klišé, nič neprekvapí a hudobné číslo hlavnej skupiny je dosť nudné. Dá sa ale na to kukať a podobne ako pri Starstruck aj tu dávam druhú hviezdičku kvôli krásnej Chelsea Staub. ()

FvP odpad!

všechny recenze uživatele

Budiž veleben Muzikál ze střední! Buďte doživotně oslavovány a za své herecké umění nekonečně chváleny sestry Olsenovy! Teď terprve mi dochází, jak jsem byl nespravedlivý k Esmeraldě a nevnímavý k nezpochybnitelným kvalitám Kassandry. Odpusťte mi všichni, o kterých jsem snad kdy pronesl, že jste negativně zapůsobili na můj duševní svět. Ani se neodvážím zhoršovat svou vinu tím, že bych uváděl vaše jména v blízkosti... tohohle. Nerad bych byl nespravedlivý. Viděl jsem jen asi deset minut, takže není vyloučeno, že v celku jde o skvostný počin. Sám přiznávám, že šlo o silný zážitek, protože po několika minutách jsem musel být hospitalizován s akutním vnitřním krvácením a ylomeninou dvanácterníku, který se ve snaze zachránit mozek před nucenou emigrací pokusil kopnout do míchy. Teď mne omluvte, jedu na transplantaci očí. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Film, který vznikl s jediným účelem: podpořit prodej panenek Bratz, mladších a dravějších konkurentek Barbie. Z toho stěží mohlo vzniknout něco jiného než nehorázná peečovina. Neviděla jsem (s výjimkou několika desítek seKund) a neuvidím, dokud mě definitivně neskolí stařecká demence, nezačnu mazat svá lejna po zdi a volit komunisty, ale mám veškeré indície k předpokladu, že tato 110-minutová (anti?)reklama patří do odpadu. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama