Něžní zmatkáři 2
Nežní zmätkári II.
Komedie / Sci-Fi / Romantický
Západní Německo, 1988, 91 min
Holm Dressler, Thomas GottschalkPlakáty
Frank a Xaver jsou zaměstnanci patzentového úřadu v roce 2036. Mají neustále problémy s nepříjemným šéfem Dr. Kneitzem. Jednoho dne přijde vynálezce zaregistrovat stroj času a oni vymyslí geniální plán, jak se svého šéfa zbavit. Chtějí použít stroj k cestě do minulosti a zabránit těhotenství šéfovi matky... (oficiální text distributora)
Tosim
Hrdinové cestují časem aby změnili to či ono, ale nakonec se do toho tak zamotají, že nikdo (včetně diváka) neví vůbec nic.(27.5.2003)
Malarkey
Dvojku si snad pamatuju víc než jedničku. Zase je ale vidět, jak tam tvůrci vařili ze všeho možnýho a udělali z toho hroznej mišmaš. Mně je to ale jedno, já se bavil a je vidět, že zdejší uživatelé se bavili o poznání míň. Proč, mi ale dodnes zůstává záhadou. Asi k tomu, že je film z Německa, přibyl fakt, že je tohle druhý díl, což je pro plno lidí dost infarktový.(2.6.2010)
B!shop
No horsi nez prvni dil, ale stale jeste lepsi nez nosaci. Cekal jsem, ze z daneho tematu tvurci vytezi vic. Na zacatku neco malo sci-fi vychytavek a sup, uz sme v minulosti, kde se navic hlavni hrdinove perfektne orientujou a nevznikaj zadny zmatky. No a konec je predvidatelnej. Hlavni trojka je opet v pohode, akorat Winslow mi sem prisel natlacenej tak nak zbytecne a aby se nereklo, tak furt nekde pobiha jak hovado a dela uchylny zvuky. Ale tentokrat je tu jina hvezda. Je to Hasselhoff v dalsi uchylny roli, tady je sice jeste vicemene mladej a frajer, ale stejne je to strasnej uchyl. Celkove je to opet jako v pripade prvniho dilu vcelku pohodova komedie s vicemene sympatickejma hercema a pohodovejma pisnickama, akorat tech skutecne povedenejch vtipu je tu zoufale malo. Slabsi 3*.(29.10.2007)
Kryton
Jedna * za Hasselhoffa.(9.1.2010)
FilmFan24
...nějak jsem byl z toho cestování časem zmatený jako zmatkaři!(16.7.2009)
#47
Vadí Vám váš protivný šéf?...vraťte se do minulosti a zabraňte jeho zplození...s prvním dílem má tahle Sci-fi komedie společné jen trio hlavních hrdinů, ale styl humoru zůstal na stejné úrovni a vzhledem k tomu že jsem se v ději dokázal v pohodě zorientovat tak v deseti letech...nemyslím si že je tenhle film nějak zmatený nebo snad přehnaně zamotaný :-).(23.5.2006)
rsimonyi
Tak první zmatkáři se mi docela líbili, ale tenhle druhý sci-fi film už je o dost slabší. Ani vlastně nenavazuje na jedničku. Sice se vrací hlavní trio, ale vlastně je to docela blbina. Škoda(17.3.2007)
Šimpy
Zajímavá zápletka s cestováním v čase. Bohužel ne úplně využitá.(14.7.2008)
DocBrown
Rozhodne zajimavejsi namet nez jednicka, i kdyz bohuzel ne zcela vyuzit jako treba v Dvou nosacich a video. Supr soundtrack a nejlepsi role Hasselhoffa v zivote na 4* ale nestaci.(8.6.2010)
Psycho.R
Už dřív mě to nebralo a ani teď si myslím, že by mě tenhle film neoslovil.(9.6.2011)
anela.sydarap
To je tak nepovedený film, škoda času u něj stráveného. Navíc mě tedy hrozně rozčiloval dabing u Michaela Winslowa. Zajímavá myšlenka filmu, za tu dávám tu jednu * .(9.6.2010)
Nocturno culto
docela to ujde,Winslow je stejnej jako v Policejní akademii ale dobrý,nosáč Gottschalk taky neni špatnej ,celkově slušná oddychová komedie..1* navíc za okouzlující Deborah Shelton(14.6.2011)
Stejšn
Ale no fuj. Trapný film, že je člověku občas až stydno, ještě dopráskaný hrozným dabingem.(9.6.2010)
Elvis Jagger
odpad!Poprava filmového prúmyslu(21.8.2010)