Reklama

Reklama

Zpětná vazba

  • USA Call Back
všechny plakáty

Obsahy(1)

Příliš vysoké sebevědomý se sice může někdy hodit, ale ve většině případů se šeredně nevyplácí. A na vlastní kůži to nyní musí zjistit domýšlivý a egocentrický mladý režisér hororových filmů. Nedávno totiž nevhodně zaměřil svou pozornost na herečku, na první pohled naivní a hloupoučkou, a dost neurvale se ji pokusil svést. Za což ho nyní čeká trest. Ona herečka totiž zdaleka není takový andílek, jak vypadá. Společně se svojí přítelkyní chytí režiséra do pasti a dá mu ochutnat něco z jeho vlastní medicíny. A co hůř – lekce z pokory zahrnuje také vybrané pasáže převzaté z režisérova snímku, který se stal známým především pro svoji brutalitu při zobrazování mučení obětí. Možná bude moci filmař z tohoto zážitku jednou těžit, ale nejdřív ho bude muset přežít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Dvě pošahané lesby, jeden pošahaný frajírek a jedna místnost. No a k tomu hra na mučení..... ale velice slaboučké mučení, takové lechtání pro děti a když už se něco rýsovalo, tak kamera zabrala tvář a nebo roh pokoje. Jediné, co by se dalo srovnávat s horrorem , byl uječený hlásek frajírka. Ten ječel a ječel a ječel...Hrozný SHIT! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nudný pokus o thriller. 1) Řeknu to rovnou - jediné, co mě docela zaujalo, byl výběr klasické hudby. Příjemný kontrapunkt k "děsivé" podívané._____ 2) Ani scénář nemohu zcela zatratit, byť používá omšelá klišé. Snad by se z něho dalo vytlouct něco více, než jen půldruhé hodiny totální nudy, kterou nezažene ani občasné lehké ironizování klasických postupů thrillerových filmů._____ 3) Ale ti herci - nepříjemní asexuální afektovaní naturščici (možná to jsou profíci, ale nevypadají), kteří vůbec netuší, jak na to._____ 4) Příběh sám je nejasný a tudíž maličko zajímavý tak zhruba do patnácté minuty. Pak už si můžete vsadit nejen na to, jak to dopadne, ale i na jednotlivé obrazy, a věřte mi, neproděláte._____ 5) I jinak je to příšerné. Snaha dodat filmu jakousi "morálku" v motivaci mučitelek by mohla být směšná, kdyby ovšem nebyla prostě nijaká - prázdná, jako celý film. Scény s mučením nejsou ani hrůzyplné, ani nechutné, ba ani zábavné. Jediné skutečné mučení zde podstupuje divák. ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

"Vždycky mne zajímalo, jestli se dá prst prostě utrhnout." Proč to nezkusit? Film má zajímavý nápad, podivné zpracování, a na můj vkus trochu málo vkusu. Jinak by se z toho mohl vyklubat slušný thriller, škoda. ()

Reklama

Reklama