Reklama

Reklama

Superlhář

  • USA Full of It (více)
Trailer

Obsahy(1)

Samu Leonardovi je sedmnáct a právě nastoupil do nové školy. V tomto prokletém věku nemůže být nic horšího. Pokud nemáte prachy na pořádného kadeřníka, zlatokopku po svém boku a Porsche v garáži, můžete se vydat jen dvojí cestou: Buď se na školu, její krasavice a úžasného krále plesů vykašlete nebo si začnete vymýšlet. Tak jako Sam, který se přeškolil v odborníka na malé neškodné lži, jež z něj vyrobily majitele nablýskaného sporťáku, syna zfetovaného rockera a sexuální objekt pro nadrženou učitelku. Jednoho rána se však probudí a všechny vylhané věci, budou najednou skutečností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (53)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Kdo zabil tohle, by si zasloužil přes prsty. Hodně slibný námět, který fajnově odstartuje a měl by mít vynikající druhou polovinu, se v ní, nechápu proč, promění v hloupou a nudnou záležitost. Hamba všem zúčastněným. ()

MISSha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má bohužel-velice ohraný námět ,nesympatické herce,nevtipné dialogy a velice předvídatelný konec. Ale nemohu se zbavit dojmu,že by to mohlo být natočeno určitě lépe. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

"Tak fajn, bude to jen sexuální vztah. Žádný závazky, žádný chození, jen divokej sex kdykoli budeš chtít." Opravdu, ale opravdu moc rád bych se těchto dvou vět jednou dožil. Pokud možno dřív, než si po nich budu moct leda tak utřít uslintanou protézu, nahodit umělou kyčel a odbelhat se o francouzské holi zpátky na lůžko, abych nedostal infarkt. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Škoda. Dobrý nápad zabitý několika těžkými chybami. Hlavní představitel je příšerně špatně vybraný. Vypadá jako třináctileté dítě, což vzhledem k tomu, že řeší milostné a hlavně sexuální problémy a zamilovanost do dospívajících dívek působí až perverzně. Měl ho hrát starší herec, aby vůbec bylo možné si představit, že by jim byl přijatelným partnerem. _____ Celkově film cílí na outsidery, jenomže jim nechutným způsobem podkuřuje. Proto jsou ve snímku zesměšněny všechny typy, které jsou v reálném životě a nepsané hierarchii školy nad nimi a tudíž nedostižné - školní krasavice, parta sportovců, krásná učitelka, ředitel i rodiče. _____ Jenomže poselství filmu: "Jsem outsider a takovým i zůstanu, protože chci a o přátelství jiných vůbec nestojím" je pochybné morálně (protože podporuje tvrdé rozškatulkování a nucený odstup) a lživé (protože lhostejnost a nepřátelství většinou lidi netěší). ____ Druhá polovina filmu se táhle a nezajímavě vleče. /27. 8. 11./ ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Mně se to líbilo. Není to sice nějaký moc umělecký film a je v tom spoustu klišé, ale bavil jsem se. Možná sem v tom jako kluk viděl takový svůj sen. Kate Mara je fakt kočka a musím se tomu trošku smát, že měla roli holky na okraji společnosti, který se líbil takový jouda. Přijít do tí školy já, tak hned koukám jen a jen po ní, a ne po někom jinom ;-) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

2/10 Herdek to byl votřes. Vtipnější by možná bylo čumět hodinu a půl do zdi. Ani romantika bohužel za nic nestála. Tu jednu dávám za námět, kterej nebyl ale vůbec špatnej. Kdyby se ho ujal Apatow ( ZBOUCHNUTÁ, SUPERBAD, KOPAČKY... ) a jiní herci, mohla z toho být výborná podívaná. Kdyby no... ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Nudné,fádní, nezábavné , odfláklé a to je jeste to pozitivní co se dá říci. Opět "loser teen movie" , akorat to ma krapet fantastickou zápletku. Hlavní hrdina nevzbuzuje žádné sympatie a dle mého je mu tak kolem 15ti let a to ještě mu fandím (jakto,že všichni okolo jsou pak o dva roky minimálně starší?). Nemohu si pomoct , ale celý film jsem hledal něco čím by mě ten film upoutal. Ona magická zapletka je vysvětlena pro blbečky a i tak je pak s druhou půlkou nakládáno. Ted použiju lež já : "Toto je opravdu výborná a zábavná komedie". ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Slibny zacatek s celkem schopnym hercem v hlavni roli, lec scenar jako by psalo nekolik lidi na etapy...dobry zacatek, fadni a nudny stred a trochu vylepseny konec. Namet potencial mel, lec tvurci ho takrka zabili... ()

Marqta odpad!

všechny recenze uživatele

To sem si zas jednou vybrala veledílo...A rozhodně to není tím, že bych měla nějaké předsudky vůči teen filmům a mimochodem začátek nevypadal tak špatně. Ale pak se to zvrtlo do hrozivě nudné slátaniny čehosi, co má diváky přesvědčit o tom, že se mají dobře- ať se mají jakkoli. Hlavní hrdiny mi vážně lezl na nervy tolik, že jsem mu snad ten pro něj snad vytoužený konec nepřála. A vůbec 90% herců bylo (pardon za ten výraz) na odstřel. Možná to lehce podhodnocuji a možná by si to tu jedno slabou hvězdu zasloužilo, ale já jsem se celou dobu příšerně nudila, takže proto ten odpad. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Víťazi vždy klamú, klamári vždy víťazia... Naozaj? Veľmi dobrý námet na film, ale to spracovanie bolo totálne priemerné, miestami až vysoko podpriemerné. Mňa by zaujímalo kto mohol Ryana Pinkstona obsadiť do hlavnej roly - veď práve toto bol podľa mňa prvoradý problém tohto filmu. Inak by to bolo omnoho lepšie, a keby to miestami nepreháňali tými "splnenými klamstvami" tak by z toho mohol byť naozaj skvelý film. Inak princíp podobný ako vo filme The Invention of Lying, akurát že tam to boli klamstvá zrealizované až v dokonalej podobe - a teda výrazne lepšie ako to bolo v tomto Full of It. Aj tak dávam 3*, možno za samotný film by boli len dve, ale jedna je aj za skvelú punk-rock hudbu a tiež niekoľko skvelých scén, a aj za ten koniec. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Nesympatický hlavní hrdina chudý duchem i hereckým talentem a naivní příběh se stupidními dialogy charakterizují tento snímek určený spíše pro diváky mladší 10 let. Neviděla jsem film celý, přepínala jsem jen občas ze zvědavosti, zda nedošlo ke změně k lepšímu. Nedošlo. ()

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Typický americký film, kde chce byť típek populárny na strednej, a keď sa mu dostane svojho, v tomto filme dokonca úplne blbým a nereálnym spôsobom, tak ho to skoro omrzí a zase chce všetko späť ako to bolo:( ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Pozitivní překvapení. Malý film, jakoby přihopsal někde z osmdesátých let. Není to žádné velké umění, scénář chvílemi trochu kolísá, ale vše se nese v zábavném tempu. Pokud máte chuť vypnout a nechat se zapřáhnout do pohodové a relativně chytré komedie bez fekálních obsesí, tohle je jedna z nejlepších voleb. 75% ()

Reklama

Reklama