Reklama

Reklama

Doctor Who Confidential

(seriál)
všechny plakáty
Velká Británie, 2005, 90x28 min

Hrají:

Russell T. Davies, David Tennant, Billie Piper, MyAnna Buring, James Strong, Anthony Head, Karen Gillan, Mark Gatiss, Simon Pegg, Colin Baker, Sylvester McCoy, Christopher Eccleston, Noel Clarke (více)
(další profese)

Recenze (10)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Doctor Who je dokonalý nejen před kamerou, ale i za ní. Skvělý seriál o seriálu, pro Whovians lákavé nahlédnutí do kuchyně, jakým způsobem náš milovaný seriál vzniká, spousta rozhovorů, záběry přímo z natáčení, ale třeba i ze čtecích zkoušek (skvělá Freema Agyeman, když četla svou repliku v němčině). Malou výtku mám k záběrům z klasických sérií- spoilers! :-) Ale jinak je fajn vidět, jak zábavné je točit Pána času. ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

Doctora Who samotného mám strašně ráda, ale koukat navíc na to, jak jednotlivé díly vznikají, je vážně zajímavé. Kromě toho se nám divákům dostává taky velké množství scén bývalých Doktorů, rozhovorů s herci a ukázky efektů. Jak už jsem napsala, je to vážně zajímavá podívaná, na kterou se stojí za to podívat. A navíc je to i zábava. Ale to i Doctor Who samotný... 100% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Pohled do zákulisí čehokoliv je vždycky zajímavý. Pohled do zákulisí Doctora Who je zajímavý dvojnásob. A pohled do zákulisí Doctora Who s takovou stopáží je zajímavý trojnásob. Vynikající doprovod k jednotlivým epizodám, spousta rozhovorů, zajímavostí, souvislostí, záběrů z natáčení... Je to prostě super. Sice jsem viděl jen pár dílů, ale to vůbec nevadí. 90%. ()

SHA 

všechny recenze uživatele

Parádní! Taková prodloužená ruka každé epizody. Škoda jen, že na DVD jsou jen zkrácené verze a celé nejsem schopná u spousty dílů vůbec sehnat... ()

Vojtas12 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi filmy o filmu a sledujete Doctora Who, jistě tento "seriál o seriálu" oceníte. Mít ke každé epizodě její dokumentární protějšek, to si každá televize nedovolí a jsem moc rád, že BBC ano. Většinu sice zabírají rozhovory s herci a štábem, jsou však výborně vyplněny scénami ze zákulisí a vše je skvěle sestříhané. ()

Hadascz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem v podstatě několik dílů, ale koho zajímá, jak se jednotlivé díly natáčí, příhody při natáčení tak tento pohled do zákulisí velmi ocení. ()

sophianne 

všechny recenze uživatele

Jen jedna maličká vada. Britští autoři si nedělají moc velkou hlavu s filmovými triky a tak někteří mimozemšťané i celé planety vypadají - no jako ze seriálu o cestování časem. Ale to jim snadno odpustíte, protože vás zásobují skvělým britským humorem, cestujete do minulosti i budoucnosti, poznáváte úžasné mimozemské planety a celé civilizace (i když většina se vás pokusí zabít). Sakra vezmou vás i za Shakespearem! A když v jednom ze speciálů uvidíte v jednom záběru hned tři podoby Doctora Who v tak komické scénce, kterou prostě nikdo než Britové nevymyslí, je vám vlastně líto, že už nikdy se na tenhle díl nepodíváte "poprvé". Pět hvězd, protože šest dát nejde. ()

Reklama

Reklama