Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dalekové a Kyberlidé se spojili, aby obsadili naši Zemi a přetvořili ji k obrazu svému. To se jistojistě neobejde bez odporu. Doctor teď hraje o čas a toho je opravdu málo. (Varan)

Recenze (4)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Geniálne zakončenie tejto spektakulárnej podívanej! Konfrontácia a interakcia medzi Cybermenmi a Dalekmi bola mimoriadne podarená a tie jednotlivé urážky ma dohnali až k smiechu. Každopádne, pocit radosti netrvá príliš dlho a onedlho ho nahradí práve nával tých smutnejších emócií. Záverečné scény boli strhujúce a plné napätia, tiež to bola skúška vernosti medzi Doctorom a Rose, či ich vzťah skutočne bude trvať až do smrti. A keď Doctor zahliadol Rose, ako upadá do Ničoty, ten jeho vydesený výraz na tvári obmäkčil snáď každého. Smutné na to bolo, že nemali ani čas sa rozlúčiť, čo sa však neskôr zmenilo a nakoniec predsa len došlo na patričnú rozlúčku, samozrejme vrámci možnosti. Žiaľ, musím povedať, že ich postihol naozaj krutý osud, keďže sú teraz nútený žiť oddelene po zvyšok života. ()

Reklama

kritkMd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše podprůměrné zakončení dobré série. Z docela zajímavého konceptu minulého dílu se vyvinuli cyberlidé, kteří jsou již v druhé sérii trapní a ohraní. Tři hvězdy pouze za konec který mi přišel velice dobrý. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama