Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adipose Industries nabízí zázračnou tabletu, která z vašeho těla vyloučí všechen tuk. Zázrak, ne? Doctor v tom čichá levárnu, a tak se vydá zjistit, za čím stojí tento nový zázrak. Není na to sám, Donna pořádá vlastní vyšetřování. (Varan)

Recenze (2)

malyLibor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když se ve Vánočním seriálu před minulou sérií objevila po Rose Donna, byl jsem hodně zklamaný. Rose byla pro doktora skvělá parťačka, Donna mne rozčilovala svou užvaněností. Bál jsem se, že bude v celé sérii, ale naštěstí jsem se spletl. Martha byla snad ještě lepší než Rose... a teď se po ní objeví zase Donna. No, co už. Asi se budu muset připravit na o stupeň méně zábavné díly. No, co už, v další sérii už dle obsazení Donna nebude, takže se mám na co těšit do budoucna. Tento díl byl přesně v tom duchu, kterého jsem se bál. Doktor skvělý, zajímavá zápletka... a užvaněná Donna. Asi bych neměl koukat na víc dílů denně, nebo mi z ní praskne hlava :-) ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Donna mi neskutočne chýbala a touto epizódou si plne zaslúžila i naďalej stať po Doctorovom boku. Situačný humor sa v tejto epizóde poriadne tlačí na pílu, čo viedlo k môjmu pobaveniu. Groteskná situácia napríklad nastala, keď sa Donna a Doctor neustále opomínali a zakaždým sa vydali opačným smerom, čo bolo naprosto k popukaniu. A tie grimasy, ktoré obaja predvádzali, keď sa tomu druhému snažili čítať z úst a tváre, boli jednoducho podarené. A keď konečne došlo na ich opätovné stretnutie, nezaobišlo sa to bez vrelého objatia, čo bolo veľmi pekné. Chémia a interakcia medzi nimi dvoma je proste úžasná a už poprvýkrát som si ju naprosto zamiloval. I občasná Donnina nechápavosť pobavila, keďže jej to niekedy pomalšie myslí. A rovnako i jej prehnaná výrečnosť je niečo, čo ma vždycky nadchne. ()

Reklama

Galerie (29)

Reklama

Reklama