Reklama

Reklama

Pán času - Série 9 (2015) (série)


Už žádný spánek (S09E09)

(epizoda)
  • Velká Británie Sleep No More

Obsahy(1)

Videozáznam zachráněný z trosek vesmírné stanice La Verrier daleko v budoucnosti odkrývá příběh záchranné mise, ke které se náhodou přimíchali i Doktor s Clarou. Jak dlouho dokáže žít člověk bez spánku? A kdo jsou to Sandmani? Pokud si ceníte svého zdravého rozumu i svého života, hlavně si ten záznam nepouštějte celý! (Filmbox)

Recenze (2)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl to být dobrý díl, kdyby se děj soustředil na aspekt spánku a z toho vyplývající totalitní společnost. Né, oni tam musejí být nejtrapnější monstra vůbec, ach jo. Jediné, co tak dál dělá z dílu něco víc, je jakože found footage vyprávění, ale není to moc funkční... ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja som obvykle rád za experimentovanie, a to je aj riziko týchto pokusov, nie vždycky vyjdu. A v tomto prípade takmer vôbec, tento experiment sa jednoducho nepodaril. Tu však nemám problém s tým, že to zaseklo niekde na polceste, tu mi vyslovene vadí to, ako bola celá epizóda mienená, keďže to bol obrovský mindfuck pre všetkých divákov. Tak toto bol skrátky zlý a strašne divný sen. Niežeby som tomu nepochopil, ale to proste reálne nedávalo žiadny zmysel. Postrádalo to veškerú logiku, najmä tým koncom to dosť pokazili. Čo však musím pochváliť, je nápaditý štýl vyprávania a natočenie epizódy a to z perspektívy jednotlivých postáv. Spočiatku sa to zdalo, že naše postavy nahrávajú skrz kameru, ale nakoniec sa ukázalo, že to bol pohľad z ich zorného poľa, čo bolo vskutku zaujímavé osvieženie. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama