Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestice kamarádů (včetně Bill) hledá nejlepší místo na bydlení. Podaří se jim najít starý dům s mnoha pokoji, a tak se tam nastěhují. To místo však nahání hrůzu. Prazvláštní zvuky, vrzající podlaha a podivínský majitel je přesto neodeženou. I Doctorovi se místo nezdá. Jednoho bouřlivého večera však začnou mizet nájemníci a všem dojde, že měli odejít, když ještě mohli... (Varan)

(více)

Recenze (6)

matolas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celé to visí na Suchetovi a bez neho by sa to rozpadlo ako domček z karát, ale vďaka nemu to funguje. Klasický strašidelný dom so štipkou hororového klišé (nelogické správanie plochých postáv, blýskanie v každom zábere na dom) so skutočne dokonalou maskou hlavnej "záporačky". Plus desiata séria konečne vracia do DW pomalé rozuzlovanie príbehu a riadnu štruktúru. Už len tých záverečných scén pred dverami trezoru by mohlo byť menej. Teším sa z tejto série, snáď to nezakríknem. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z najviac rozporuplných epizód, pretože neviem posúdiť, či sa mi páčila alebo nie. Mám z nej strašne zmiešané pocity a moje názory na ňu sú veľmi protichodné. Na jednu stranu sa mi páči celá atmosférickosť príbehu, keďže drvivú väčšinu deja strávim v strašidelnom dome. V tomto dome každú chvíľu niečo vŕzga, klope, ozývajú sa podivné zvuky a na konci sa dokonca dom uzavrie sám do seba a naše postavy sú v ňom uväznené. Toto mrazivé sídlo je nasiakle priam až gotickou atmosférou a velice slušne sa pracuje s horrorovými proprietami. A keď som už zmienil postavy, tak v spoločnosti týchto mládencov som sa cítil veľmi trápne. I samotný koniec mi dosť vadil a len som pri ňom prevracal očami. Na druhú stranu, horím neskutočnou zvedavosťou zistiť, koho Doctor skrýva za tými dverami. ()

Reklama

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi bych dal horší hodnocení, ale tady hodně pomohlo to, že Bill nebyla úplně v hlavní roli a hodně byl vidět Suchet, kterého mám rád a jeho angažování bylo rozhodně dobrý nápad, role mu sedla. Snad jen, kdyby ta partička byla trochu jiná, trochu byla zvláštní... Jediné na co se člověk těší je to, co se skrývá v trezoru. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se mi to, nebo je to stále více a více stupidnější... Doctora Who mám velmi rád, ale to, co předvání v S10 je naprosto... dementní.... Peter Capaldi, David Suchet. Tito dva herci byli snad jediní, kteří byli zajímaví. Jak podepsali kontrakt, jak prchali, jak prozkoumávali, jak reagovali, všechno... je... stupidní!... Probůh. Kde jsou ty časy, kdy byly episody s Davidem Tennantem. Ach jo... I Peter Capaldi s Jenna Coleman byli velmi dobrý pár... Proč je probůh ta 10. série tak stupidní... ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama