Reklama

Reklama

Pán času - Série 10 (2017) (série)


The Doctor Falls (S10E12)

(epizoda)

Obsahy(1)

Finální boj je v plném proudu. Bill vstřebává fakt, že je kyberčlověk. Doctor se z posledních sil snaží vymyslet účinný plán proti kyberlidem, kteří přebírají kontrolu nad jednotlivými patry lodě. Za pomoci Nardola a vzpurných, ještě nepřeměněných lidí, by se to mohlo podařit. Missy a Vládce přemýšlejí nad tím, zda utéct, či se přidat k Doctorovi a bojovat. (Varan)

(více)

Recenze (10)

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cybermeni produkují prakticky vždycky hloupé díly. Tady bylo zajímavých pár věcí. Bill poznává svou identitu, dejmetomu Missy a Master, ačkoliv celá jejich zápletka nedává smysl. A posledních pět vteřin. Zbytek je přitroublá otravná magořina beze smyslu. Snaží se to hrát na city, ale jak by mohlo, když je to celé povrchní pitomost, co nedokáže udržet myšlenku. Nejhorší Moffatův díl, a to ho mám jinak moc rád. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na interakciu medzi Capaldim a Simmom som bol nesmierne zvedavý. Peter Capaldi ani John Simm nesklamali a obaja boli hlavnými ťahúňmi epizódy! Som rád, že sa Master nezaprel až do konca a stále zostal tým istým sebeckým antagonistom, akým bol doteraz. Zase Missy, tá sa snažila o zmenu, a o to ťažšie bolo pre ňu sa preniesť cez jej vrodenú zlovestnú náturu. Doctorova reč, prostredníctvom ktorej prehovoril Masterovi a Missy do duše, bola neskutočne silná a dokonale precítená. Master po nej však zostával chladný a bezohľadný, zatiaľ čo Missy prejavila súcit a empatiu. Tieto skutočnosti neskôr viedli k ich dosť poetickým smrtiam. A záverečné scény s Capaldim, kedy Doctor odmieta regenerovať a zároveň si pripomína posledné slova pri rozlúčke s Tennantom a Smithom, boli neuveriteľne emotívne. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předposlední a poslední díl byly lepší než celá tato série. Jedno z nejlepších finále, které nám zatím seriál nabídl, dojemné, vážné, i humorné. Skutečně jsem byl v poslední čtvrthodince napjatý, což se mi dlouho nestalo. Missy a Master byli spolu naprosto geniální. Konec s Davidem Bradleym mě naprosto neskutečně nahypoval na vánoční speciál, a teď mě omluvte, jdu se psychicky připravit na Capaldiho odchod... ()

SzotekCZ 

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tomto dílu byl jednoznačně Master a Missy. Bohužel ale u scénáře jsem měl celou dobu pocit, že už jsem to viděl. Navíc i když je Capaldi úžasný Doctor, nemuseli by tu jeho regeneraci připomínat milionkrát než k ní opravdu dojde. Celkově patřilo toto finále mezi lepší - alespoň co se Capaldiho sérií týče. ()

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře vymyšleno i provedeno, velmi se mi líbila. U některých lidí je krásně otevřený prostor pro to, co se mohlo stát. Rozhodně se těším na Vánoce, protože konec epizody slibuje zajímavou podívanou. Rozhodně budu nějakou dobu v napětí. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama