Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako před lety Doug Dorsey a Kate Moseleyová toužili po zlaté olympijské medaili, dnes sní o nejcennější sportovní trofeji jejich dcera Jackie. Samozřejmě také vrcholová krasobruslařka. V rozhodující jízdě se však zraní. Díky usilovnému tréninku se sice vrátí na led, zdá se však, že forma, potřebná pro zlatou medaili v soutěži jednotlivců, je pro ni nedosažitelná. Pochopí, že větší naději by měla v soutěži párů, hledání vhodného partnera však vypadá beznadějně. Jednoho dne se u pohovoru objeví Alex Harrison, s nímž se Jackie seznámila na nedávné dovolené. Problém je, že není krasobruslař a vlastně nikdy nestál na ledě. Na on-line bruslích však dokáže divy a zdá se, že přezout brusle pro něj nebude velký problém. Potíž je v tom, že on a Jackie jsou zcela odlišní, a tak se brzy na tréninkovém ledě rozpoutá bitva, kterou přiživuje nejen nezkrotný Alex, ale hlavně Jackie, která ho považuje za nespolehlivého lenocha. Její matka Kate, která má s podobnou situací osobní zkušenost, si však ví rady a hrany neustálých hádek brzy otupí. Když už to vypadá, že se pár dokonce začíná sbližovat, objeví se Alexova dávná přítelkyně Heidi a stává se hrozbou nejen pro křehký vztah Alexe a Jackie, ale také pro šanci uspět na olympiádě… (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

K filmovým "direct to video" počinům bývám značně skeptický, ale tahle romantika těžící z úspěšného "Ledového ostří" nedopadla zase až tak špatně. Klasické schéma má mě rád, nemá mě rád spějící na bruslích ke šťastnému finále nejenom na ledové ploše. Pokud jste třináctka, s klidným svědomím si 1* přidejte! ()

Muhehee odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejhorších filmových zážitků, možná proto, že mu nebylo úniku. Jen si jeďte na dovolenou autobusem. Z poklidného výletu se stane v okamžiku horor, v okamžiku kdy vám pustí Ledové ostří 2. Po pěti minutách si řeknete, že to je ale pěkná blbost, po deseti minutách budete chtít dočasně oslepnout a ohluchnout a po půl hodině se budete snažit rozbít hlavou okno autobusu a za jízdy vyskočit a ukončit tak své utrpení. I díky téhle filmové otřesnosti si budu dovolenou pamatovat navěky. ()

Reklama

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Pokračování (nebo by se možná i hodilo slovo "remake"), které si zaslouží stejné hodnocení, jako první díl! ... Tudíž také dávám 3,6*. Až na pár rozporuplností (myšleno u obou filmů) jsem byl totiž spokojený jak se na to pěkně kouká. (To se bohužel o americkém remaku francouzského filmu TAXI říct vážně nedalo!) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

První díl je u mě takový malý osobní kult. Má to tempo, skvělý soundtrack, skvělé herce a nezapomenutelné finále. A právě proto se tento díl absolutně nechytá. Děj je více či méně okopírovaný z jedničky, z písniček mi žádná neutkvěla v paměti, finále bylo odfláknuté. Christy je možná kočka a Ross je vcelku pohodář, ale to je opravdu vše. Plusové body dávám za několikaminutové vystoupení Christine Lakin (Al z Krok za krokem). Celkově je Ledové ostří 2 průměrným filmem, který ničím nepřekvapí. Dá se vydržet, místy se i (trochu) pobavíte, ale kdybych to měl porovnávat s jedničkou, dal bych mnohem méně, než dávám teď. 50 %. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stejné jako funkční 1. díl??..děláte si srandu?? Vždyť tento směšný filmový brak funguje maximálně jako útrpně přeslazená teenegerská komedie. Zde i kdyby jste chtěli nenajdete ani náznak filmu ze sportovního prostředí (v naivním prvním díle toto fungovalo), drama?? ale notak (i když ano, plakal jsem..smíchy). A navíc, nevím jak na vás, ale na mě Jackie nepůsobila dojmem čtrnáctileté dívky, přesně takový je rozdíl mezi Albertvilleskou(1992) a Turínskou (2006) Olympiádou, navíc rodiče naší "hvězdičky", kteří zazářili v roce 1992 v tomto díle vypadali na zdárné čtyřicátníky, když už film odkazuje na reálná data, mohlo by to alespoň působit reálně (postavy jsou samozřejmě smyšlené). No nic, zbytečná ztráta času. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Knihu, kterou čte Jackie na pláži, je "Eclipse" ze série "Twilight" od autorky Stephanie Meyer. (ČSFD)
  • Natáčení probíhalo ve městě Santa Clarita v Kalifornii v USA. (willy1)
  • Ve filmu se na jeho začátku objeví ukrajinská krasobruslařka Oksana Baiul, roli klienta hotelu si tu zahrál jeho producent a režisér Sean McNamara. (ČSFD)

Reklama

Reklama