Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Randy není zrovna vzorný student, a když mu otec odmítne dávat peníze, začne přes léto pracovat v pizzerii. Rozváží pizzy po okolí a znuděné bohaté paničky v Beverly Hills v jeho milé společnosti jen kvetou… V hlavní roli americké komedie Patrick Dempsey.  Patrick Dempsey je hvězdou americké komedie z roku 1989, v níž ztělesnil studenta Randyho Bodeka, který má problémy se studiem, s přítelkyní i s otcem. Ten synovi odmítne dál dávat peníze na školné, a proto musí Randy hledat nové finanční zdroje a nastoupí do pizzerie, i když otec s ním měl na léto jiné plány. Rozváží pizzy po okolí a najednou se v Beverly Hills začnou dít věci. Znuděné paničky nacházejí na polštáři růže, mají tanečního partnera a sympatického posluchače, jemuž si mohou vylévat srdce. Všechno to začalo ve chvíli, když se Randy seznámil s Alex Barnettovou a ta po něm chtěla něco víc než jen objednanou pizzu. Byla první, ale rozhodně ne poslední a mladík si brzy uvědomil, že osamělé ženy bohatých manželů sice už nevěří v lásku, ale touží alespoň po troše romantiky a úcty. A že za to rády zaplatí. Jenže jejich muži nejsou slepí a to, co zpočátku vypadalo jednoduše, se komplikuje… Režii má Joan Micklin Silverová, dále hrají Kirstie Alleyová, Carrie Fisherová a Barbara Carrerová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná americká komedie, u které jsem se docela bavil a která mi utekla až nečekaně rychle a zaujala mě natolik, že mi bylo líto, že nežiju v Americe 80. let. Skutečně na tomto filmu se mi nejvíce líbilo právě to prostředí 80. let, tehdy se točily komedie na úrovni a já se nikdy netajil tím, že právě filmy z 80. let mám velice rád, a zde velice toto období pomáhá i filmu samotnému. Ale samozřejmě dost zajímavý je i ten nápad, jeden mladík si chce vydělat na školné, tak dělá brigádu v pizzerii, a aniž by věděl jak, tak se stane velice žádaným mezi místními znuděnými paničkami bohatých chlapů. Fakt jsem se bavil a film si užíval od začátku do konce, přesně takovýto druh komedií totiž mám v lásce a rád konstatuji, že ani 21 let, které uplynuly od vzniku tohoto filmu, pranic neubralo příběhu na zajímavosti ani na humoru, prostě parádní záležitost na odreagování a pobavení. V hlavní roli je k vidění sympatický a neodolatelný Patrick Dempsey, který si svou roli asi musel pořádně užít. Těžko vybrat nejzajímavější nebo nejvtipnější pasáže filmu, jako celek to prostě funguje dokonale a já jsem rád, že jsem na tento film podíval, protože opravdu nemám téměř co vytknout. Jako komedie pro pobavení mi to plně vyhovovalo, a proto si dovoluji udělit nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Velmi svižná crazy komedie. 1) Mimořádně oceňuji svižný průběh této komedie z prostředí amerických středních vrstev. Každému gagu je vyhrazeno jen tolik času, kolik skutečně potřebuje beze snahy klonovat stejný vtip do omrzení. 2) Od mírného humoru filmu vás bránice bolet nebude, ale na druhé straně vás (tedy přinejmenším mě) ani chvilku nenudí, a to je co říci u tohoto žánru. 3) Velkou měrou se na úspěchu podílí výborný (a také nesporně přitažlivý) Patrick Dempsey, který zde předvedl nejen svůj komediální talent, ale také výbornou fyzickou kondici. 4) Takže až budete se svou dívkou nebo chlapcem, nezapomeňte jim sdělit: I cannot lie to you my darling, I have many anchoves for you. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Průměrně vtipná komedie z osmdesátých let se vším co k tomu patří...Každý - i Patrick Dempsey - nějak začínal! ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Nečekejte špičkovou zábavu, spíš příjemě strávený odpočinek u telky, který je (pokud v sobě máte alespoň špetku empatie) dokořeněný velmi dobrým, vkusným situačním humorem. Film který není nic extra, asi se nedostane ve Vaší filmotéce na přední místa, ale nezklame ani napodruhé. (narozdíl od tuny braku s podobným hodnocením). 75% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama