Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. ledna 2002 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Jennifer Aniston přijala roli Justine pod podmínkou, že se již dále nebude do scénáře nějak zásadně zasahovat. (Avalon820)
  • Aby oblečení Justine (Jennifer Aniston) vypadalo ve filmu více opotřebovaně a vytahaně, připevnil Miguel Arteta k rukávům kostýmů záváží již několik týdnů před začátkem natáčení. (Avalon820)
  • Postava Holdena (Jake Gyllenhaal) je pojmenována podle jednoho z charakterů vytvořených americkým spisovatelem J. D. Salingerem. Shodou okolností je podle jiné z jeho postav (konkrétně z románu "Franny and Zooey") zase pojmenována herečka Zooey Deschanel, ztvárňující v tomto filmu postavu Cheryl. (Avalon820)
  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)
  • Film byl natočen za 33 dní. Během jednoho natáčecího tak bylo nafilmováno až 6 scén. (..Lucas..)

Reklama

Reklama