Reklama

Reklama

Hodná holka

  • USA The Good Girl (více)
Trailer

Obsahy(1)

Justine (hraje ji slavná Jennifer Anistonová) už dávno není malá holka vyrostla, je vdaná a ráda by založila rodinu. Její manžel Phil ji nade vší pochybnost miluje, ale v posteli jim to spolu nějak nevychází. Jednoho dne se Justine setkává se zajímavým mladým mužem, který jí nabízí šanci uniknout z manželské nudy do zářivého světa emocí a sexu. Jenže z banální milostné aférky se záhy stane posedlost a Justinin život je plný zmatků, lží a podvodů . Dokáže si vybrat mezi spolehlivým manželem a neodolatelným milencem? Je to hodná nebo špatná holka? Film podle scénáře Mikea Whitea natočil režisér Miguel Arteta a Jennifer Anistonová v něm dostala výraznou hereckou příležitost ztělesnit moderní Emmu Bovaryovou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nemyslel, že někdo natočí film, který bude postavený na herectví Jennifer Aniston. Nejenže se k tomu Arteta odhodlal. Ono mu to dokonce vyšlo a Jennifer ukázala kreaci, kterou jsem u ní nečekal a nikdy předtím neviděl. Jenže to bylo pohříchu vše, protože ten zbytek nestál za nic a to mluvím především o stokrát opsaném scénáři, který prakticky rezignoval na jakoukoliv invenci. Těm, co čekají komedii, radím Hodnou holku přejít. Já se nezasmál snad ani jednou. 60% ()

GIK 

všechny recenze uživatele

Nevyrovnaná Justine pracuje, no spíš zevluje, v supermarketu Retail Rodeo. Z letargie ji vytrhne až nově příchozí taky nevyrovnaný zaměstnanec Holden (Thomas), kterého nikdo nechápe. Justine ho částečně pochopí, ale jelikož Holden je ztracený případ, není mu schopná pomoci ani ona. Výborná komedie, která neztrácí vtip ani ve velmi vážných scénách. Pro mě příjemné překvapení v podobě Jennifer Aniston. Skvělá je i dvojka zhulenců Phill - Bubba. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Super snímek, který jsem viděl už podruhé a opět se mi velmi líbil. Jedná se o film, který má zajímavý a snadno srozumitelný děj, zajímavé a věrohodné herecké tváře a je koncipován velmi věrohodně a vemi zajímavě, takže diváka nenechá vydechnout a naopak divák s napětím čeká, jak tohle všechno může dopadnout a jak to vlastně skutečně dopadne. Nevím, co k tomu více říci, Jenn Aniston hrála velmi dobře a přesvědčivě ženu nespokojenou se svým životem, Jake Gyllenhaal byl také vybrán výtečně pro roli svůdníka hlavní hrdinky a zároveň tak trochu vyšinutého mladíka a bezpochyby správná byla i volba obsazení Johna C. Reillyho do role naivního a milujícího manžela hlavní hrdinky. Jedná se bezpochyby o film, který je zajímavý, který je dobře udělaný a o film, který mne velmi nadchnul, ale když se kouknu, jakým super filmům jsem dal pět hvězdiček, tak tomuhle filmu jednu hvězdičku ubírám, protože mu přece jen ještě kousek do toho absolutního super filmu chybí... ()

mazic 

všechny recenze uživatele

Je depresivní koukat na většinu z nás i v tlevizi, proto to nízké hodnocení, jelikož jen málo z nás si řeklo, kurňa koukám na sebe a zkusím změnit svůj stereotyp........Jelikož mě tento problém, momentálně, netíží, celkem jsem se nudil při koukání na tento film...... Mohl jsem se na něj kouknout z okna a u většiny v okolí bych našel to samé........ A jinak nedoporučuji koukat s někým, kdo má depresi... Mohli byste jí z něho dostat taky :-) dvě hvězdy za herce........ ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Příběh plný neporozumění, apatie ze života a ze vztahů, z práce, zkrátka z neprožitého života. Krásně vás utlumí a nemáte chuť o čemkoli přemýšlet. To je asi jediné plus. Jinak celkem nudné drama, na kterém není ani špetka "komediálna". Jennifer Aniston patří k mým nejoblíbenějším herečkám, ale mnohem víc mi na ni sedí komedie. Neříkám, že to odehrála špatně, jen tomu prostě něco chybí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se Justine (Jennifer Aniston) vrací domů, sledují Phil (John C. Reilly) a Bubba (Tim Blake Nelson) v televizi seriál Happy Tree Friends (od r. 2006). (Avalon820)
  • Jennifer Aniston přijala roli Justine pod podmínkou, že se již dále nebude do scénáře nějak zásadně zasahovat. (Avalon820)

Reklama

Reklama