Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kate by dala všechno za to, aby se konečně pohla její kariéra v reklamní agentuře. Přípraví odvážný plán - scénář dokonalý. Pak ale selžou herci. Jako svobodná a bezdětná to Kate nemá v práci lehké. Všechna povýšení se jí neustále vyhýbají, a tak na své okolí přichystá malou lest kamarád Nick bude předstírat, že je její nastávající. Skvělý nápad, ale ten výsledek! Všemi oblíbený Nick se do Kate skutečně zamiluje. Ale ta má oči pro jiného (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (70)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Perfektní Jennifer Aniston zaskakuje ve filmu, který se tváří jako romantická komedie, ale každá její scéna je něco strašnýho a k utrpení docházejícího, že ani zázrak, ba ani záskok jí nedokáže zachránit. Pojem špatná komedie by se zde opravdu hodil. Není odporná a špatná jako jiné, tahle je prostě děsně špatná, ale ještě furt ne odporná, od toho tu jsou jiné. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já nemám manžela, nemám hypotéku a nemám auto vyrobený nějakým blbým nacistou." Nemáš? A to chceš povýšit? Tak si to všechno rychle vymysli. Mě to tedy bavilo ve chvíli, kdy Kate vychytrale a s nadšením rozvíjela své lži. Jakmile musel přijít na scénu dobrák Nick, tak jsem mu snažil říct, že dělat užitečného idiota kariéristické krásce není nejlepší nápad. Jenže on mě neslyšel a dál mě obtěžoval svou dobrotou. Nakonec jsem to přežil, ale opravdu jsem se pobavil snad jen ve chvíli, kdy se Kate s Nickem "rozcházeli" podle scénáře. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Co měl ten Brad na Jennifer, nepochopím, ale film samotný je ještě shlédnutelný bez nějaké větší újmy na zdraví. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Sedmou stovku mých komentářů začínám okomentováním 12 let staré americké romantické komedie, kterou jsem poprvé viděl až nyní. A nebylo to tedy vůbec špatné. Naopak tahle komedie měla hlavu i patu, a i když to nakonec skončí tak, jak se dá očekávat hned od začátku filmu, přesto to nic nemění na tom, že tahle komedie se mi prostě líbila a docela jsem si jí užil. Možná je to tím, že jsem u ní nemusel nijak příliš přemýšlet a spíše jsem se u ní příjemně odreagoval. Možná je to tím, že v hlavní roli se zde objevuje má oblíbená herečka Jennifer Aniston, která sice nemá příliš prostoru pro nějaký heroický a velkolepý herecký výkon, to by ten film nesměla být romantická komedie, ale přesto dělala co mohla a své role se zhostila se ctí a byla zde prostě okouzlující. Potěšil i Jay Mohr, který je u nás možná méně známým hercem, ale já si ho velice dobře pamatuji díky jeho hlavní roli v seriálu Akce, kde si zahrál egoistického nafoukaného hollywoodského producenta. Takže mě potěšilo vidět ho v trochu jiné, romantičtější roli. A nakonec nemohu nezmínit Kevina Bacona jako úžasného holkaře, který také zahrál velmi dobře. Takže celkově jsem docela spokojený a filmu uděluji čtyři hvězdičky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru nijak zvlášť dojemná ani pôsobivá romantická komédia, kde je síce Jennifer Aniston celkom príjemnou 28.ročnou ozdobou, ale v ktorej to bohužiaľ neiskrí, ani sa tam nedeje nič, čo by človeka nútilo pozrieť sa na to niekedy znova. Inak milá príjemná romantická snímka, kde sa pozrieme na istý milostný trojuholník hlavných postáv. Je tiež trochu ukážkou toho, ako sa zaobchádza so ženami (a nielen ženami) v podobných situáciách. Ak presne nesedí v tabuľkách, tak si musí pomôcť podvodom, alebo sa správať presne podľa tabuliek - inak má smolu. A takto hrdinka zvolila menší podvod a vznikla láska. Milý a príjemný príbeh, ale ničím nevybočuje z priemeru. ()

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Mš se to prostě líbilo. Zápletka sice primitivně klišéová, ale u tohoto filmu mi to nevadí. Je to jeden z těch, na které koukám, když nechci na nic myslet ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nejedná se o žádnej průser, Jennifer Aniston je absolutně v pohodě a navíc jí to tu sluší. K tomu dobrý přihrávači, hlavně Kevin Bacon. Podruhý si to asi nepustíte, ale tu hodinu a půl u toho naštvaně řvát nebudete. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Průměrné, ale přesto mě to bavilo a dalo se na to dívat. Nebylo tam nic co by jinde nebylo, všechno bylo předvídatelná, blabla.. No a co, málokterý film je nepředvídatelný. A Jennifer mám ráda, takže 3* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že v této komedii zazáří Jennifer Aniston tak by si jí nikdo ani nevšiml. Jde totiž o naprosto tuctovou záležitost, která množství zajímavých nápadů nedokáže patřičně využít. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

napokon láska vyhrá, aj ten zlý je nakoniec dobrý, aj firma sa zachová čestne a spravodlivo, pravda vyjde najavo a aj nevesta so ženíchom zatlieskajú s úsmevom na tvári, hoci nejaká cudzia ženská skazila ich svadbu . . . JA CHCEM ŽIŤ V AMERIKE !!! (ale treba uznať, že jennifer je kosť a videl som už aj stupídnejšie romantické "komédie") ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Toto je taký fajin film. Ležíte na gauči, deti Vás chodia stále s niečim otravovať, čítate pri tom časopis a vybavujete telefóny. A potom zistíte, že už je koniec filmu. :-) ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Ať už film zhlédnete, budete ho mít jako kulisu, nebo ho vůbec neuvidíte - je to jedno... Perfektní záskok sice není vyloženě špatný film, ale je strašně nezáživný a nijaký. Jennifer Aniston je fajn, ale to je tak vše. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston je mladá úspěšná a má zajímavé místo v reklamní agentuře. Tato agentůra dostane obrovskou zakázku na hořčici a když Jennifer vymyslí titulní slogan celé kampaně, počítá s jistým povýšením. Bohužel, realita je jiná - "team kampaně" je jmenován bez ní. Jakožto sebevědomá úspěšná žena se však rozhodne vyřešit sitaci se šéfem. Ředitel Agentury (Kevin Dunn) ji vysvětlí, že je "společensky nedůvěryhodná" protože je stále bez vážnějšího vztahu. Jennifer tedy zalže a vymslí si svého snoubence (Jay Mohr). Všechno jde najednou bezproblémů, Jennifer dokonce začně "podvádět svého snoubence" s jiným mužem. Vše se ale mění, když její budoucí manžel, kterého už uvšichni znají z fotek, zachrání dítě a stane se miláčkem Ameriky. Romantická komedie, která vypadá jako originální, avšak opak je pravdou. Na tento zajimavý koncept, je naroubovaný tisickrát viděný příběh. Když si k tomu přičtete docela špatnou režii, která se věnuje jiným příběhům a onen hlavní v klíčových chvílich pořádně ani nedovysvětlí... Jennifer se evidentně snaží aby to vyšlo na Oskara, ale mě osobně se její herecký um, zdá velmi špatný a potvrzuje to i v Perfektní záskoku. Cca. 3x jsem se upřímně zasmál, ale to je na komedii málo. Když se to vše posčíta a odečítá dávám 2* a 45 v procentech. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Komédia značne neoriginálna o objavení tej pravej lásky a zavrhnutí nehodného milenca neponúka ohromujúcu zábavu, ale raz sa to vidieť dá. ()

Reklama

Reklama