Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jada, žena Harlena Bankse, má zlé sny. Bojí se o manžela, který se živí loupežemi, při kterých bere peníze těm, kteří je získali podvody a zločiny, především drogovým dealerům. Přestože ho Jada žádá, aby nikam nechodil, ještě jednou se vypraví vyloupit trezor, přičemž se bude muset utkat s několika muži. Pak se ale rozhodne, že je načase změnit život. Chce si najít normální práci a nechá se najmout jako řidič obrněného vozu, který převáží peníze. A hned při první akci zjišťuje, že padl do pasti... Jeho šéfem je Max Stevens, který se od začátku Jadě nelíbí. Harlen ale do práce nastoupí. Ve voze s ním má jet jistý Bruno, který tvrdí, že zaskakuje za nemocného kolegu. Jakmile jsou ale kufříky s penězi v autě, Bruno spustí střelbu. Rozpoutá se divoká přestřelka a Bruno přiloží Harlenovi pistoli k hlavě: Harlen tedy ujíždí. Všimne si, že opodál stojí nenápadné neoznačené auto, bezpochyby policie, které je ani nezačne pronásledovat. Hlídkové vozy je zato pronásledují velmi usilovně. Nakonec se Harlenovi podaří uprchnout, přestože je zraněný. Stačí ještě zavolat Jadě, že to byla léčka, a omdlí... Najde ho policejní hlídka a je předveden na protidrogové oddělení, jehož šéfem je agent Saunders. Toho zajímá jen to, kam se poděly peníze, které se nikde nenašly. Harlen prohlásí, že si po silném úderu do hlavy nic nepamatuje. Je převezen do věznice, kde ho brzy navštíví Jada. Tvrdí, že ji někdo neustále volá. I neznámý chce vědět, kde jsou peníze. Zanedlouho se ve vězení objeví i Bruno, kterého Harlen zanechal omráčeného ve voze. S použitím násilí se od něj Harlen dozví, kdo jsou Stevensovi kumpáni: Garrett, Vincent a Taggart. Bruno mu také prozradí, že Max není mrtvý, což mu při výslechu tvrdil Saunders... Harlen upozorní spoluvězně Ice Koola, že se na něj chystá gang Mexičanů, a zachrání mu tím život. Chce za to jediné: aby mu Ice pomohl na svobodu. Ten souhlasí. S pomocí kamaráda, který přiletí s vrtulníkem, se jim to může podařit... (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Dojmy hodně rozporuplné! Rozpočet filmu je rozhodně vidět, FauntLeRoy připravil řadu docela slušných výbuchů a úvodní automobilová honička je svižná a vkusně obtěžkaná zdařilými karamboly. Steven Seagal si tento film viditelně užívá, dokonce občas zahláškuje a vyrobí jednu dvě vtipné scény. Na první pohled se hýbe stále dobře, otázkou ale je, proč je většina soubojů točena v černočerné tmě a to je ještě Seagal(?) zabírán zezadu, resp. pod podivnými a zvláště stříhanými úhly. Jedná se v bitkách skutečně o mistra Seagala?? Bojové scény, ve kterých si jsem Stevenovou přítomností jist, se skládají z jednoho dvou úderů při statickém držení těla, takže pozor! Samotný příběh je pak chaoticky poskládaný, nelogický a táhne se jako sliz. Rozhodně ale nejlepší Seagalův kousek z poslední doby (proto i můj klasický koment, tentokrát žádné vtípky). ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Nechci tu kazit to nadšení z povedených akčních scén,ale... Ale jen že tenhle film je plný záběrů z jiných filmů. Automobilová honička - Vysoká hra s P. Wellerem, scéna v níž Seagal na začátku přejíždí na laně z jedné budovy do druhé - Poslání s Van Dammem, letecké záběry věznice - Neporazitelný s W. Snipesem, výbuch helikoptéry - Devět životů, taky ze Snipesem. Tak takhle umím točit filmy i já:) ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Podle mne konečně po dlouhé době slušná seagalovka, která sice na jeho dřívější věci stále nemá, ale slušně je dotahuje. Konečně to má scénář, konečně je zde víc soubojů a Seagal skutečně v akci, škoda snad jen nevyužitého potenciálu s těmi prorockými sny, tam šlo zabrat a trošku toho mystéria do filmu ještě namontovat. Akorát Afroameričani a zas ten rap už jsou možná spíše úchylkou posledních Seagalových filmů, která by mohla být již nahrazena. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slabota. Neviděl sem sice jiné novější Seagalovské skvosty ale podle hodnocení bych řekl, že to nebude o nic lepší. A vlastně tohle je možná to nejlepší co od něj na douhou dobu uvidíme. Dvě hvězdy jsou za úvodní (docela slušnou) automobilovou honičku a nějaký ten občasný výbuch. Seagalovských rvaček si moc neužijete, což je ale možná dobře, protože kdykoliv se párkrát otočí tak už začíná funět. Prostě už si asi musíme zvyknout na to, že už nás ničím nepřekvapí. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Průměrné akční béčko s mistrem rychlých chvatů Stevenem Seagalem, který je sice čím dál tím víc prostorově výraznější, ale očividně mu to nebrání v tom, aby každého zmlátil na počkání a občas u toho utrousil nějakou tu přiblblou hlášku. A scénář evidentně tvůrcům taky moc času nezabral a tak je výsledek takový, jaký je. Návrat akčního hrdiny z let předminulých se tedy opět nekoná. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Bulharsku a v Las Vegas v Nevadě. (rafix)
  • V záverečnej scéne pri súboji vyhodí Steven Seagal (Harlan Banks) protivníka von oknom. Keď ho vyhadzuje má protivník bundu s dlhými rukávmi, ten čo padá z okna už ale rukávy nemá. (johnsnow)

Reklama

Reklama