Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nina (Tori Spelling) je celkom vzrušená z najnovšieho plánu svojho muža Noaha vrátiť sa žiť do malebného mestečka, odkiaľ Noah pochádza. Lenže akoby tušila, že skvelý nový začiatok bude tak trocha kaziť Noahova bývalá priateľka Callie (Victoria Pratt), ktorej posadnutosť Noahom sa celkom vymyká bežným veciam. Nič ju nezastaví pred tým, aby Noaha získala pre seba. Nebudete však veriť tomu, čo bude nasledovať... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ PAY-TV PREMIÉRA: FILM+ = 25.3.2010 - Natešený na televíznu premiéru thrilleru UMLČENÍ (Hush) z roku 2009 som dostal od shit-kanálu Film+ studenú sprchu v podobe hovadiny s názvom MLČENÍ (Hush) z roku 2005. A to som si myslel, že ksicht TORI SPELLING už do smrti neuvidím ... (30.3.2010) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sen o dítěti a těhotenství ne a ne přijít. Do toho se objeví bývalá manželova přítelkyně s tajemstvím ve svém nitru, které způsobí tak veliké patálie, že jde doslova o život. Jako drama je to napsáno solidně a natočeno poklidně a však s atmosférou vcelku napínavou. Některé scény jsou ale bohužel poněkud přeslazené a nelogické, což největší korunu všemu dává samotný konec. Dokážu pochopit úmysl zachovat právě tu dobře rozjetou dramatizaci, ale takhle? To už z toho spíše vyvěrá tvůrčí zoufalost. Každopádně jako celek tento televizní snímek nevypadá špatně a určitým divákům onen dramatický požitek přinese. ()

Reklama

Alisa 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad první film s Tori Spelling na který jsem se vydržela dívat a celkem jsem se i bavila. Chování Noaha radši nebudu rozebírat (mírně mi to připomínalo manžela ve filmu Orphan), protože to bych se musela zase rozčilovat. Nicméně Victoria Pratt zahrála podle mě velmi dobře. Je pravda, že scénář je poněkud laciný, a některé scény opravdu nedávají smysl, ale jak říkám, dívat se na to dá. A námět mi náhodou připadal dost dobrý, ač ne úplně originální. ()

HaBe 

všechny recenze uživatele

Film, na který se dá dívat, pokud si chcete opravdu oddechnout a nechcete nad tím moc přemýšlet. Kromě toho, že to bylo od začátku odhadnutelné a toho, že (nečtete, pokud chcete vidět film) vraždy prochází jen tak bez jakéhokoliv řešení, nikdo se neudivuje nad tím, že matka hlavní protagonistky je alergická na buráky a sní bábovku s burákovým máslem a ještě zůstane v takový zvláštní póze, to asi nikoho neudivuje. Prostě dost věcí tam zůstane nedořešených, a tak film celkově ztrácí na kvalitě nehledě na to, že scénář je opravdu laciný. Dvě * za to, že mi to zahnalo nudu, celkem jsem se pobavila (přestože to byl thriller). ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

První z osmi lifetimeových dramat s Vicky Pratt, která tu rozvinula ve variaci známého příběhu své civilní herectví. Její Callie skvěle kontruje Nině hrané Tori Spelling, a umě si získává jejího manžela a chce i její dítě... ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama