Tomu seriálu bych dal i plnej počet, kdybych auta z celýho srdce nesnášel. A tak je tu trošku problém. Největší problém je hlavně v tom, že se už přes půl roku (psaním dnešního komentáře to je půl roku...bůhví kam až to zajde) seru se zkouškou Základy automobilové techniky. I když o autech vim hovno, neznamená to, že by mě nemohli zajímat i když tady asi kopu věcí nepochopím. Teď už teda pochopím, ale stejnak mi je to k hovnu, protože tu posranou zkoušku furt nemám. Takže co mě čeká do budoucna? Možná další sledování kulervoucích dílů, kde není ani potřeba chápat kdejaký informace o autech, protože co v něm ukážou většinou mluví samo za sebe. Každopádně by to mělo bejt samozřejmostí a to byl pro mě ze začátku dost problém. Časem jsem se ale dostal do stavu, kdy už docela něco vim, takže doufám, že ještě později se ze mě stane profík a já se v některém z těch fantastických kár sám povozím. No asi těžko, ale bylo by to hezký, ne? (8/10)(19.9.2009)

Trio charismatických hračiček, neomezený rozpočet BBC (takhle má vypadat veřejnoprávní televize, vy šupáci z Kavčích hor) a šílené nápady plné destrukce a suchého humoru... A to nerozpoznám diferenciál od převodovky... (pravý Top Gear počítám od příchodu Jamese "captainna slowa" Maye, tak dokonale sehraná parta moderátorů tu nebyla hodně dlouho)(28.4.2009)

Občas sleduji na Prima COOL.(6.12.2008)

Když pořad o autech, tak takhle! Tohle je přesně ten typ televizního produktu, z něhož se tvoří onen vysoký standard tvorby v BBC...originalita, humor, zábava a staromilství...(8.10.2011)

Show o autech nelze udělat lépe.(9.3.2010)

Top speed, top gag, top gear. Jeremy Clarkson, muž, který má o čtyři kolečka víc, by klidně mohl točit pořad o nakládání okurek a stejně by mě měl přikovanou u obrazovky. Kombinace dravé netuctové kamery a zásadně nekorektní srandy je motorem numero uno v produkci BBC.(29.7.2009)

Auta miluju už odmalička (rozpoznávat loga jednotlivých značek jsem uměla dřív než číst), ale vždycky byla jen "na koukání", kvůli starosti o bezpečnost mé osoby i všeho živého a neživého, co bych eventuálně mohla "potkat" na svých čtyřkolových cestách. Leč při sledování humorných chlapců z Topgýru (Richard - ňuňu, které by mi při ploužáku dosahovalo přesně.. tam kam má :Þ ), jejich veselých eskapád a hlavně toho, jak si to všechno tak pěkně užívají, mám čím dál tím větší chuť uvázat si oprátku z brzdového lanka kolem krku a vyrazit na tratě s neomezenou rychlostí...(23.10.2009)

Kdybych byl fanda do aut, tak by se mi to možná i líbilo, ... ale nejsem.(26.1.2011)

Doslova autotelická revue jako autoterapie z automobilizmu! Hotový autoukájení a jiný perverze ve verzi BBC... %-] Někdy vskutku přímo autogenní... ;o))) . . . Nedívám se automaticky na každý díl, ale když už, tak bavím se autonomně skvěle! Ono je to totiž zase jen O TOM, že kde to je, tam to jede, ba tam to frčí a pánové jsou autority k poježdění... Britsky břitce, autorsky svižně! - - - - - (Vídáno nepravidelně leč s chutí na tv >primagear< , hodnocení 1.8.2011 po rozkošně uvolněné epizodce s Rendou Latitude /...pozor spoiler!...spoilery to nejistí!!.../ 9159., autentický komentář zde ve velmi dobrém rozmaru rozvolněný jako třistašedesátýdruhý - 1.8.2011)(1.8.2011)

Ve kterym jinym pořadu můžete vidět takový hovadiny jako v Top gear? Co ty tři blbci jsou schopný vymyslet, to je občas za hranicí zdravýho rozumu. Ale je to prdel. Nejvíc mě asi pobavil díl, ve kterym se trojice moderátorů vydala na dovolenou s karavanem. update: No tak jsem se po nějaký době zase proklikal na Top gear a musim říct, že dovolená s karavanem už byla mnohokrát překonána :-) Jo a jinak jsem se pro zajímavost kouknul i na nějaký ty starý díly a to je celkem o ničem. Sice je to docela nostalgie koukat na to, když tam testujou např. Sierru jako žhavou novinku, ale je to jen takový odříkávání technickejch dat + pár obrázků. To si dneska můžu najít na netu. Jenom trochu nechápu, proč si tam zapínaj bezpečnostní pásy i při jízdě mimo pozemní komunikaci. P.S. A Jeremy Clarkson je totální zabiják :-)(26.4.2007)

Zdařilý zábavně dokumentární pořad o autech, který však funguje sám o sobě. I kdyby vás neokouzlila všechna ta naleštěná super rychlá autíčka, můžete se prostě jen bavit originálním britským humorem. S nudnými a beztvarými domácími pořady o autech se Top Gear nedá ani v nejmenším srovnávat.(19.9.2011)

Top Gear kombinuje pečlivě konstruovanou zábavu a infotainment, přičemž usiluje o pohlcení diváka dramatičností a impresivně efektním představením aut. Spíš než k Auto moto revue má blíže k filmům Michaela Baye. Nejen že stejně jako americký Mr. Blockbuster má i britský televizní pořad aktivní spolupráci s domácí armádou, ale především spojuje schopnost transformovat "minoritně" atraktivní technofetišismus do univerzálně přístupné a divácky lákavé zábavy.(2.3.2011)

Jeremy Clarkson je kolík!(23.8.2010)

Tohle je naprostá elita mezi motoristickými pořady. Dívám se ne to strašně rád a to nejsem vůbec fanda do aut. Top Gear totiž funguje velice dobře i jako zábavný pořad. Navíc, tihle týpci dokáži o autech básnit tak, že i v takovém motoristickém frigidovi jako jsem já, zažehnou plamen touhy. Naprosto bezkonkurenční záležitost, po jejímž shlédnutí mi přijdou veškeré ostatní moto-pořady zbytečné.(22.2.2010)

90%(15.1.2010)

Motorismus jde mimo mně, řidičák nemám, přesto mě tato show baví... sleduji na Prima Cool.(15.1.2011)

Nežeru to zřejmě tolik jako většina zdejšího osazenstva (na Coolu to sleduji velice sporadicky), i tak se mi však formát tohoto pořadu zamlouvá - víc zábava a šou než auta. Navíc skvělá trojice moderátorů... 100%(11.4.2011)

• LiVentura

Často si myslí, že jsou vtipní, ale není tomu tak... Avšak nedá se jim upřít zaujetí a originalita tohoto nejslavnějšího auto-moto seriálu.(20.9.2011)

Nejvtipnější auto - moto pořad. A právě kombinace suchého britského humoru a rychlých aut vyhrála i u mne, který takové magazíny normálně nesleduje.(24.7.2010)

Top Gear je naprosto úžasný pořad! Nikdy by mě nenapadlo, že se budu tak perfektně bavit u pořadu o autech, vzhledem k tomu, že jsem ženská, která autům nerozumí a vůbec ji nezajímají. Všichni tři moderátoři se skvěle doplňují a jejich hlášky mě pokaždé rozesmějí. Takhle se dělá pořad o autech.(25.7.2011)

<< předchozí 1 2 3 4 7 12 18 23