Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (168)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Naprosto střelená a ulítaná crazy komedie. JPB se od chvíle, kdy vystoupí z brány vězení, prakticky nezastaví. Lapí do svých osidel krásnou mladou dámu a od té doby jeho kolotoč podvůdků, výmyslů a nápadů neutuchá. Tohle je přesně to, co mám na francouzském filmu tak rád. Nechybí komediálně-kriminální zápletka a v zásadě překvapivý a zajímavý závěr. Jo a ještě něco: dávejte si pozor na ženský, který vypadájí, jako kdyby neuměly do pěti napočítat!!! ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Zábavná a hravě ztřeštěná komedie o nenapravitelném podvodníkovi a šarmantním svůdci žen. Victor Vauthier (dobrý Jean-Paul Belmondo) je energický podvodník, s neuvěřitelnou vyřídilkou, přirozeným šarmem a bezpočtem nápadů, kdy jeho elegantní drzost dostává dostatek prostoru. Ženský půvab dodala postava kurátorky Victora, Marie-Charlotte Pontalec (půvabná Geneviève Bujold), jejíž zdánlivá naivnost se proměňuje ve velkou vypočítavost v touze po bezstarostném životě. Victorovi parťáci v dobrém i zlém je dramatický Camille (dobrý Julien Guiomar) a prostý dobrák Raoul (Charles Gérard), jimž se podaří extra vyvedený kousek. Další zajímavé postavy: bezradný policejní prefekt (Daniel Ceccaldi), Victorova urozená milenka Hélena (Capucine), operní pěvkyně Tatiana Negulesco (Andrea Ferréol), a bezprostřední rodiče Marie-Charlotty (Albert Simono a Anna Gaylor). Příjemná a svížná zábava, vtipně drzá loupež, užívání si života po všech stránkách, plnění si snu o nicnedělání. Skvělá zábava. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jean-Paul Belmondo je skutečně nenapravitelný. Nenapravitelný ve své schopnosti pobavit diváky po celém světě. Nenapravitelný kašpar, rošťák a svůdce žen, který si může oblíknout cokoli a vždy bude působit jako světák plnej elánu a nebetyčnej frajer, co má veškerý starosti u prdele. Přesně tak působí Jean Paul Belmondo v tomto filmu a přesně tohle působení je důvod, proč mě Nenapravitelný vždy napraví náladu. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = ?.?.198?, réžia českého znenia (ÚPF 1978) = K.M. WALLÓ - Ako toto mohol "socialistický" človek stráviť ? To som sa pýtal s odstupom času, keď sa mi dostalo do ruky DVD s pôvodným (hurá !) českým kinodabingom. BELMONDO tu totiž predviedol dokonalú oslavu povaľačstva spojenú s jeho nezameniteľným šarmom a skvostnými guľometnými dialógmi. TECHNICKÁ POZNÁMKA: Koncom 90-tych rokov uviedla túto klasiku v obnovenej premiére aj STV a nechala si vyrobiť (v Košiciach myslím) slovenský dabing. A ako ctiteľ dabingu pôvodného konštatujem, že vôbec nebol zlý. (21.11.2009) ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Belmondo rozjetej na max. Frajer co se kolem každýho prožene a aniž by si dotyčnej všiml o co běží má prázdnou šrajtofli a akcie neexistující firmy.... v tomhle stylu se to celý hrne. Rámec klasickýho francouzskýho filmu 70. let baví téměř vždy a francouzi přehrávaj už od přírody, proto jejich komedie působí tak zběsile a díky tomu to celý vlastně hrozně rychle uteče. Belmondo v nejlepších letech prostě uměl ;-) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • V závěrečných scénách u bazénu jde vidět, že rozmluva Camille (Julien Guiomar) s Victorem (Jean-Paul Belmondo) je sestříhaná. V jedné scéně sedí ve stínu a bez občerstvení, ve druhé na slunci s občerstvením. Tomu odpovídá i Viktorův župan. Obojí se však odehrává ve stejný moment, protože Charlottin otec odchází na golf. (fifas2)
  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama