Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Pavlika natáhli klíčkem, po první klapce ho vypustili a jestli se mu neudělalo blbě, točí se dodnes. Takovou energii nedokáže vyvinout ani náhradník při oslavě gólu, kterým po půl minutě pobytu na hřišti rozhodne prodloužení finále mistrovství světa. Jestli si letos k Vánocům něco přeju, tak hlavně to, aby bylo víc takových Nenapravitelných. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na podvodníčka Belmonda platí len psychologička. Film je trochu ubehaný a aj s množstvom vtipov zostáva pre mňa priemerným, pretože som sa pri ňom často nudil. Prebrali ma len scény v reštaurácii, kde Belmondo nosí aj nenosí knírek, pretože nestíha sledovať, či nosil knírek vždy alebo nikdy nenosil knírek. ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Škoda tentokrát přílišné Belmondovy teatrálnosti a také v závěru režijní nerozhodnosti ve výběru mezi komedií/romancí. Kdyby Viktor balamutil až do konce, dalo se z toho dostat víc. Tímto filmem jsem také objevil Geneviève Bujold a její půvab, škoda, že toho po ní Philippe de Broca nechtěl odhalit víc, a scéna v bazénu tak zůstává spolu s jednou z filmu Monsignor asi jedinými lehtivějšími pro Geneviève před kamerou. ()

Skleena 

všechny recenze uživatele

"Jsem hrozně alergický na štafle! Když jsem byl malý, má matka spadla ze štaflí. Od té doby nemohu vidět štafle!"Neznat Belmondovy "nekomediální" skvosty typu Profesionál nebo Dobrodruh, řekl bych, že ten člověk se pro humorné snímky narodil a kdekoliv jinde by ho byla škoda. Těmi energetickými pohyby při chůzi a hrou těla při bleskové mluvě mi dokonce mnohdy připomíná mistra De Funese - byť je to, přiznávám, jako srovnávat oheň a vodu. Ať tak nebo tak, obojí jsou to živly. Každopádně k Nenapravitelnému: Belmondo si umí vybírat role, tahle mu padla jako ulitá a věřím, že mu byla přímo na tělo psána. Ony jsou vůbec tyhle starší komediální kousky výsměchem těm modernějším, jako by snad nenápadně říkaly: "hele, dá se natočit sranda i bez mega-trapných nahých scén onanujícíh teenagerů, přistižených rodiči a podobně." Přesně tak je tomu i u nenapravitelného. Od samého počátku je vržen do víru skvělých situací, jeden gag střídá druhý ve zběsilém tempu - škoda, že to vydrží jen asi do poloviny snímku a pak celá ta mašina scének ztrácí pomalu na dechu. Vážně, nebýt té geniální scény s ministrovými "tajnými agenty v ulicích", nebylo by to snad ani na ty tři hvězdičky - vždyť Belmondo má nakroucených spoustu jiných alternativ k pokukání. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím velmi kladně, Jean-Paul Belmondo v životní formě, v nejlepších letech a jeho komediální talent je bez diskuze fantastický, srší z něj energie a valí si to po celou dobu ve vysokých otáčkách.. Nesmírně obdivuji to nasazení, se kterým se pouští do všech eskapád, převleků, fantazií a samozřejmě neodolatelných lží, bylo mi potěšením, nasmála jsem se dosyta.. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Ukradený triptych údajně pochází od umělce El Greca. Ten ve filmu se mu však ani zdánlivě nepodobá. U malíře je uváděn jediný triptych, a to „Modenský triptych“ z roku 1568. (sator)
  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)
  • Dlouholetí přátelé Belmondo a de Broca se při tomto natáčení natolik rozkmotřili, že se spolu nebavili celých pět let. (Locksley)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama