Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šarmantní podvodník Viktor neztrácí po propuštění z vězení čas a hned se pustí do nových podvodů. Nejprve prodá dům své milenky Heleny, aby získal peníze na věno své dcery Katrin, a pak se pokusí prodat jachtu, která mu pochopitelně nepatří. Pak ale dojde v jeho životě k osudovému zlomu - setkává se se svou kurátorkou Charlottou. Z lásky k ní začne dokonce uvažovat o tom, že by přestal spolupracovat se svým komplicem Kamilem a napravil se, jenže v rozhodující okamžik ho svým nečekaným návrhem zaskočí sama Charlotta... Kriminální komedii Philippa de Broky vévodí okouzlující Jean-Paul Belmondo v roli rozpačitého zamilovaného podvodníka. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (168)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsi Belmondov fil mL´incorrigible uz podla mna patri medzi vysoko kvalitne filmy. Reziser Philippe DeBrocca,sa ukazal ako talent, film perfektne odsypa, nuda nehrozi, kulisy nadherne. Belmondo v dalsej kultovej blaznivej zlodejskej komedii, poprosim viac takychto filmov. No ale toho sa uz nedockam, dnes frci tak akurat oelstakovany spravnak ktory s hajzlovym poklopom v ruke brani svetovy mier - alebo mainstream vyzdvihuje / a nase telky opakuju / vsetky tie 3 tchory : 100 % ()

classic 

všechny recenze uživatele

Vskutku naprosto nenapraviteľný chorobný klamár, ďalej i niekdajší veľký sukničkár, a to ani nehovoriac o protagonistovej, podvodníckej, osobnostnej stránke; a v podstate teraz je teda najmä iba akýsi prepustený trestanec, a k tomu aj budúci »impotentný zločinec«: Victor Vauthier, sa vari [od]teraz na plné obrátky zamiloval do doktorky práv: Márie-Šarloty Pontalecovej, ktorá by mala na neho dohliadať po hlavnom prepustení, čo predznamenávalo buď to, že by sa tento fantasta a vetroplach v jednom ponímaní, mohol konečne usadiť na konkrétnom mieste: postaviť dom a zasadiť strom?, a k tomu zároveň by sa mohol i polepšiť!, alebo ho rovno strčiť do akejsi polepšovne pre nenapraviteľných jedincov?!, a či povedzme dokonca, že by sa predsa napokon podarilo skĺbiť niekoľko faktorov naraz dohromady? • Úplne posledná spolupráca medzi popredným predstaviteľom francúzskej kinematografie: Jeanom-Paulom Belmondom a zručným, francúzskym rutinérom: Phillipeom de Brocom, sa podľa mňa tentoraz znovu vyznačovala akýmsi roztržitejším spracovaním, à la roztržité dialógy z pera popredného, francúzskeho scenáristu: Michela Audiarda, ktorý hlavnú postavu obohatil o množstvo špecifických vlastností, až som sa v samotnom dianí miestami trochu strácal; skrátka asi som poriadne ne[po]rozumel tomu, čo má tým básnik vlastne na mysli? • Proste sa opätovne dostavilo «classické klišé» na viacero spôsobov, čo mi akosi [za]bránilo udeliť zrovna tomuto mierne nadpriemernému titulu, o čosi priaznivejšie ohodnotenie [najskôr by si táto sympatická "belmondovka" zaslúžila známku 7/10, čo je zhruba niečo medzi tromi a štyrmi *, no ja som sa nakoniec zrejme priklonil len ku silným trom]. • Ľutovať v žiadnom prípade nemusím svoj voľný čas, strávený so zaujímavými postavami v hádam ešte zaujímavejšom prostredí, z ktorého by sa dalo vykresať i oveľa viac, ak by bol o to podstatne reálnejší záujem, čo vyšlo zhruba tak z polovice. • Ale ústredný predstaviteľ je až natoľko povestným: m o n s t r é  s a c r é, že celkom v pohode postačí len jeho priama účasť, keď o všetko ostatné sa [automaticky] postará divákova predstavivosť, ktorá má neobmedzené možnosti; ľudovo povedané: Bébela považujem za mimoriadnu, hereckú osobnosť v rámci celosvetového filmu, ktorá i hocaký [pod]priemerný počin, pozdvihne zo stojatých vôd do tečúcich riek, čo dokáže iba málokto, no podotýkam, že nie vždy to musí plne platiť. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

...aneb Belmondova smršť. Tempo filmu je rychlejší a zběsilejší, než v Rychle a zběsile. A má to tu pravou francouzskou komediální atmosféru. A to je přesně to, co potřebuju, abych se dobře pobavil! Belmondo je fakt nenapravitelnej a dycky hraje toho chuja tak skvěle, že to nejde, aby nerozesmál. Jeho lhací techniky, výmysly, nápady a převleky jsou nezapomenutelny. Prostě skvělá francouzská komedie ze starejch dobrejch časů... ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru „oddechovka“ hodnotím velmi kladně, Jean-Paul Belmondo v životní formě, v nejlepších letech a jeho komediální talent je bez diskuze fantastický, srší z něj energie a valí si to po celou dobu ve vysokých otáčkách.. Nesmírně obdivuji to nasazení, se kterým se pouští do všech eskapád, převleků, fantazií a samozřejmě neodolatelných lží, bylo mi potěšením, nasmála jsem se dosyta.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nenapravitelný na Belmonda sedí naprosto dokonale. Nenapravitelný on totiž je. O tom žádná. Pro mě je to teda film, který mi Belmonda ukázal v tak světlé stránce, tak zářivé stránce, v takové stránce, v jaké on skutečně figuruje nejlépe a nejhodnotněji. Jean Paul Belmondo je prostě frajer a v tomto filmu mu to horko těžko mohu popřít. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy Victor (Jean-Paul Belmondo) svádí Charlottu (Geneviève Bujold), zatímco kumpáni kradou vzácné dílo, si v koupelně před zrcadlem roztrhne tílko, ale v další scéně, kdy vchází do ložnice, jej má opět neporušené. (fifas2)
  • Viktor (Jean-Paul Belmondo) jezdí vozem Jaguar E-type. Jedná se o sportovní automobil britské automobilky Jaguar vyráběný od roku 1961 do roku 1975. Patří mezi nejslavnější modely značky a zároveň je mnohými odborníky považován za nejkrásnější. (sator)
  • Ve scéně, kdy se srazí auta, stojí na rohu asi dvacítka čumilů, a to ještě před srážkou a dívají se ve směru karambolu. Pravděpodobnější by bylo, že se seběhnou, takto je zřejmé, že jsou inscenovaní, ale špatně. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Charles Gérard

Zemřel herec Charles Gérard

20.09.2019

Ve věku 92 let zemřel francouzský herec Charles Gérard. Gérard patřil mezi oblíbené spolupracovníky režiséra Claudea Leloucha (Dobrodružství je dobrodružství) a byl také blízkým přítelem herce Jean… (více)

Reklama

Reklama