Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2023), 235 h 29 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(333)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

klerik 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý ma prekvapil. V záplave vizuálne atraktívnych CSI, konečne niečo aj zaujímavo a väčšinu času uveriteľne napísané. Staršie série som moc nepozeral asi hlavne pre Mandyho Patinkina, ale po zmene osadenstva (4., 5. séria), to dosť žeriem. Dvojčasť, ktorá spracovávala rovnakú tému ako HANNIBAL nepatrí k najvydarenejším, ale časti, kde pátrajú po Koscovi sú skvelé... Seriál, ktorý sa len tak ľahko neopozerá... ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný krimiseriál s týmem vyšetřovatelů, kteří hledají řešení zločinů a snaží se odhalit řádění sériových vrahů pomocí profilování osobností pachatelů. V příbězích nechybí napětí a mnohé případy působí děsivě, dokonce jako horory. Trochu mi vadí, že v jinak sympatickém týmu není žádná vůdčí výrazná osobnost, jak to bývá u takových seriálů zvykem. Myslím, že o účinnosti policejní metody typování pachatele podle jeho činů by se dalo polemizovat. Po takových drastických zločinech vysílaných převážně v noci se těžko usíná, proto si vždycky ještě pustím nějakou romantickou komedii. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

"KHOKHOTSKÁ" JOJ začína MARKÍZE zdatne konkurovať v dabingovom marazme. A je to naozaj unikát. Na MARKÍZE "ratingovo" neuspešný seriál práve doklepáva II. sériu a na JOJ sa začala reprízovať séria I. Ak si myslíte, že platí elementárna logika a JOJ prebrala slovenský dabing z MARKÍZY, ste na omyle. Tí experti si zadali vyrobiť dabing nový. A inak dobrý, ale hlasovo neadekvátny JÁN GALLOVIČ dabuje GIBSONA. No je to hnus "velebnosti". (7.5.2009) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Inteligence se nedá kvantifikovat, ale mám IQ 187, eidetickou paměť a přečtu 2000 slov za minutu." Já to mám tak nějak podobně, ale mám porouchaný inteligencometr, takže to nevím úplně přesně. Ale až si tu inteligenci změřím a přičtu k ní svou výšku a váhu, tak ze mne určitě taky bude agent. A to agent, kterého si vyžádá do týmu sám velký Gideon. S jeho koncem však odejdu taky, protože s ním mě to dost bavilo, ale po jeho odchodu už to profilování tak nějak nebylo úplně ono. ()

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Nápad je jedna věc, jeho realizace druhá. Tahle realizace moc nevyšla, a ačli byly první díly slušné, postupně to šlo do kytek. Jakmile jsem si (poměrně záhy) začala říkat, že ty Myšlenky snad nemyslí vážně, použila jsem kouzelné tlačítko. Však oni ty zlé vrahy beztak všechny pochytají i beze mě, jsou to přece Američani... ()

Galerie (2 146)

Zajímavosti (18)

  • Mandy Patinkin odešel ze seriálu, protože ho velmi tížila na srdci vážnost a brutalita, která je v seriálu vyobrazena. (cunicekb)
  • Epizóda odkazuje na nespravodlivé obvinenia voči Richardovi Jewellovi na základe psychologického profilu. Richard Jewell počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, zachránil tisícky životov nálezom batoha plných bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Následne bol obvinený FBI práve on z prípravy atentátu. Prípad bol široko medializovaný v celom USA. Neskôr bol z všetkých obvinení úplne oslobodený a následne niekoľko krát vyznamenaný. (Raccoon.city)
  • Shemar Moore opustil seriál a roli Dereka Morgana po 11. sezónách, jelikož si chce rozšiřovat obzory v showbyznysu. Kromě herectví si chce vyzkoušet například režírování. (Bube1)

Související novinky

Reklama

Reklama