Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

Grifindoor 

všechny recenze uživatele

Přeslazenej doják, až se mi chtělo jít u konce srát. Takle to v životě nechodí ani náhodou. Žádnej hodnej kovbojík a domácí kutil by nepřišel, ve skutečnosti by se Birdie kurvila za prachy a pak by si narazila spiťara, co by jí od rána do večera BIL jak žito. A měla by svýho BILA:-) Tenhle film je dobrej pouze na shlédnutí s romanticky založenou buchtou, která vám pak na 90% povolí vjezd do kisny:-) ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Tú malú by som zabil bez najmenšieho váhania. Keď nič iné, tak len TO decko strháva filmu polovicu bodov. A nezachráni to ani krása Sandry Bullock. Jediné plus je hudba, ktorá ako-tak ujde. (niekedy si hovorím, že pri upútavkach na televízne vysielanie, keď hrajú "Everybody Hurts" od REM, je táto pieseň to najlepšie na celom filme... hoci s ním vôbec nesúvisí) ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Romantika mě minula bez povšimnutí, chladná a odměřená. Drama projevilo alespoň náznak zájmu, když přišlo, úkosem na mě pohlédlo, vztáhlo ruku a zlehka se mě dotklo. Ale o nic dalšího se nepokusilo a jeho prsty nezanechaly žádný otisk - nic, nač bych mohla vzpomínat, o čem bych mohla přemýšlet, čeho bych měla litovat nebo co bych si měla přát. Nic, čemu bych mohla VĚŘIT. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Život nám s oblibou nachystává různé překážky a každý z nás se s nimi popere po svém. Někdy nás ale tvrdě srazí na kolena, aby nám ukázal, kam se máme vydat a kde hledat skutečné štěstí. Dozvědět se krutou pravdu v přímém televizním přenosu by asi nechtěl nikdo z nás. Ano, i takové překvápko bylo přichystáno pro Sandru Bullock. Pak se naše nejlepší kamarádky stanou našimi nepřáteli. Všechno zlé je pro něco dobré, třeba pro lásku. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Romanticky,citlive napsany i natoceny film u ktereho se i parkrat zasmejete.Sandru Bullock mam rad,ne ze by tohle patrilo k jejim nejlepsim filmum,ale je to slusne,prijemne a zahrane.Misty mozna az moc sentimentalni a rozjimajici se az moc dlouho nad necim,s cim si scenar a take reziser jakoby chvilkami nevedeli rady.Porad je to ale prijemne,romanticke pokoukani se skvelou Sandrou Bullock.U me nadejnych 60%. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama