Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Birdee Pruittové (Sandra Bullock) se rozpadne manželství. Opouští Chicago a odjíždí do svého domovského městečka v Texasu, kde byla kdysi velmi oblíbená, a kde teď žije její matka. Bere s sebou svou osmiletou dceru. Obě se snaží s humorem vyrovnat s novým prostředím a vyřešit nečekané situace. Nikoho nepřekvapí, že romantické setkání s bývalým spolužákem na Birdee zrovna čeká... (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (74)

moviepill 

všechny recenze uživatele

Tú malú by som zabil bez najmenšieho váhania. Keď nič iné, tak len TO decko strháva filmu polovicu bodov. A nezachráni to ani krása Sandry Bullock. Jediné plus je hudba, ktorá ako-tak ujde. (niekedy si hovorím, že pri upútavkach na televízne vysielanie, keď hrajú "Everybody Hurts" od REM, je táto pieseň to najlepšie na celom filme... hoci s ním vôbec nesúvisí) ()

allegria 

všechny recenze uživatele

Film mě, navzdory skvělé Sandře Bullock, hodně zklamal. Především nechápu to množství zbytečných "muzikálových" vycpávek, které jen zdržují děj a trhají soustředění na film. Možná, že se Sandra chtěla předvést, jak dobře tančí, potom ale nevím, proč při tanci z ničeho nic a bez jakéhokoli logického důvodu dostává záchvaty smíchu, které absolutně nemají logiku, ale takových nelogických míst je v ději víc. Když to shrnu, byla to nuda, navzdory jinak výbornému herectví SB. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nesympatická, frigidná Sádra Buldogová, ó pardón Sandra Bullocková, pod nemasným-neslaným režisérskym vedením afroameričana Foresta Whitakera sa snažila za každú cenu dojať televíznych divákov v gýčovej, presladenej, romantickej dráme „Prístav nádeje“. No ako býva u nej zvykom zasa sa jej to nepodarilo. Zhliadol som iba ďalší zbytočný, nudný, béčkový, americký film s povrchným scenárom, ktorý ma absolutne ničím nedokázal osloviť, či zaujať. * ()

klapqua 

všechny recenze uživatele

Nie je to nič svetoborné, ale v podstate sa jedná o pokojnú oddychovú snímku, takú akú sám život napíše, pri ktorej môžete žehliť, jesť, maľovať... Na filme sa mi najviac páčili postavy Geny a Harryho, zrejme víťazia sympatie... Malá Berenice mi pila statočne krv, svojím nie práve tolerantným správaním... Hudba fajn, prostredie milé... ale celé to bolo také...hm... pokojne nudné... vidieť raz asi stačí... ()

Grifindoor 

všechny recenze uživatele

Přeslazenej doják, až se mi chtělo jít u konce srát. Takle to v životě nechodí ani náhodou. Žádnej hodnej kovbojík a domácí kutil by nepřišel, ve skutečnosti by se Birdie kurvila za prachy a pak by si narazila spiťara, co by jí od rána do večera BIL jak žito. A měla by svýho BILA:-) Tenhle film je dobrej pouze na shlédnutí s romanticky založenou buchtou, která vám pak na 90% povolí vjezd do kisny:-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama