Rychle v balíku
Komedie
USA, 1989, 84 min
Daniel AdamsHrají:
Sandra Bullock, Jonathan PennerObsah
Sandra Bullock a Jonathan Penner účinkují v této rozpustilé, sexy komedii o lásce a budování kariéry během 90.letech. Zdá se, že New Yorský reklamní agent Morris Codman má vše, na co si vzpomene - talent, úspěch i krásnou přítelkyni Debbie (Sandra Bullock). Když přijde o práci, rozhodne se využít své reklamní nadání. Vytvoří a snaží se propagovat nespolehlivý výrobek a doufá, že tím vydělá miliony. Debbie se ho snaží přesvědčit, že peníze nejsou všechno a že ho miluje i bez nich. Morrisovy bizarní skutky během reklamní kampaně však překvapivě vedou k úspěchu a on tím získá celé jmění. Chvíli mu však trvá než pochopí, že sobectví a chamtivost k opravdovému štěstí nevedou. (oficiální text distributora)
Houdini
Náboženství, a.s. - Jak přijít snadno k penězům? Založte si náboženství, které hlásá "Myslete jen na sebe, na ostatní kašlete" a budete mít spoustu příznivců.(9.7.2003)
Boss321
Tak tohle snad ten, kdo psal scénář, ani nemohl myslet vážně. Vím, že je to komedie a tudíž si dá vymyslet jakýkoliv námět, ale způsob jakým je film napsán a natočen je strašný. Jako jediná herečka tu je uvedená Sandra Bullock a když řeknu, že je ve filmu deset minut, tak přeháním. Jednu hvězdičku za nápad, který totálně pohřbil scénář a za to, že jsem se dvakrát usmál a to mi na komedii příde sakra málo......(9.8.2008)
Smok
Zaujímavý nápad, ale to je všetko. Dalo sa z toho vytlačiť oveľa viac.(29.10.2008)
Webb
odpad!Co je na snímku Religion, Inc. nejhorší? Za A: režie, za B: scénář, za C: herecké výkony nebo za D: český dabing? Těžko říct, velmi záludná otázka. Céčko vylučuji a mezi A, B, D se zatím nemůžu rozhodnout.(26.3.2010)
Jenda
Milý filmík o dalším neuvěřitelném způsobu, jak si vydělat. Problém je, že tolik reklamovaná Sandra Bullock je ve filmu všehovšudy 5 minut a taky se moc nepovedl konec, který je načrtnut ve smyslu prozření hlavních protagonistů a následné společenské nápravy.(27.12.2005)
Hennes
Zdařilý námět, provedení už horší. Prachy se dají dělat všelijak. Asi první film se Sandrou Bullock který jsem viděl, takže hvězdička navíc z nostalgie.(6.4.2011)
Wilston
odpad!Nejhorší film kde hrála Sandra Bullock. Náboženství jako podnikání, to je námět jak sviň.5%(18.3.2010)
Terka.K
No tak to byla taková kravinka.. :D .. Něco z toho sem nepochopila,ale podle mě to zase úplnej slát nebil,ale asi je to nejhorší film,kde sem viděla hrát Sandru Bullock ..(22.6.2011)