Reklama

Reklama

Šinobi

  • Japonsko 忍 SHINOBI (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh filmu nás zavede do souboje dvou znepřátelených vesnic, kde obyvatelé oplývají super schopnosti. Po dlouhých bojích přijde doba míru, která je ovšem po určité době narušena příkazem Hatori Hanza, že 5 vybraných zástupců z každé vesnici se utká v boji o čest vesnice. Na pozadí těchto událostí se ještě odehrává milostný příběh dívky a muže ze znepřátelených vesnic. Příběh nabírá obrátky poté, co zástupci obou vesnic vkročí do lesa. Do paláce k císaři totiž může přijít jen jeden. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Fr 

všechny recenze uživatele

Kdysi existoval LID TEMNA, proti jehož umění se nikdo nemohl postavit. Žili jen pro boj. Těmto ,,válečníkům stínů“ se říkalo SHINOBI…. Šógun, Hattori Hanzo, tajemné umění a zakázaná láska, která může dát zapomenout na 400 let nenávisti. Tak tohle jsem musel vidět!!! Je mi jedno, že bojovníci jsou vlastně takový X-MENi. Nebo HEROES. Vlastně jsem rád, protože mne tato nadpřirozená akrobacie bez omezení přírodních zákonů baví! To je něco jiného, než jen číst myšlenky! Bohužel to není jen o boji. Hlavně jde o hluboké myšlenky (které mě neberou) a zvrácenou logiku. Když to má být romantika, tak není a když se má bojovat, tak je to romantika. DOPORUČUJI projet jen akční sekvence! Bude to trvat asi 20 minut a budete mít dojem perfektní podívané. Ušetříte si tak závěr, který mne dohání k myšlenkám o idiotech. Zatímco oni ….., tak ona….! A u tohohle mám brečet? Prostě tohle nemůžu pobrat! Tolik věcí v jednom filmu. Ale co, legenda je legenda. Tohle jsem vidět nemusel!!! PŘÍBĚH** HUMOR ne AKCE*** NAPĚTÍ ** ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nádherné akční fantasy plné zajímavých charakterů disponujících nadpřirozenými schopnostmi. Příběh je vcelku klasický - dva soupeřící klany z nichž potomci jejich vůdců najdou zalíbení jeden v druhém. Situaci zkomplikuje to, že vládce vydá rozhodnutí o tom, že nepřátelské vesnice vyberou pět svých nejlepších bojovníků, kteří se utkají o finální vítězství. V každé skupině je samozřejmě jeden z milenců... On věří, že osud si řídíme sami, ona, že je dán. Děj není originální z pohledu zápletky, ale nabízí tolik emocionálně vypjatých situací, skvostných soubojů i nádherných exteriéru, že to můžeme s klidem přehlédnout ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Jelikož moc nečtu obsahy atd. před skouknutím filmu a čekal sem spíš něco ve stylu Klanu létajících dýk, byl sem krapet zklamanej, nečekal jsem tolik fantasy. Celkově vzato je tohle takovej pokus o asijský X-men. Občas pokulhávající efekty při soubojích ani tolik nevadily, spíš mi vadila nevyváženost soubojů. Asi nejpovedenější momentem bylo vymlácení ninjů za pomocí slow-time. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

To byl po dlouhý době jeden z lepších ninjovských filmů. Takhle kdyby natočili Naruta (místo těch tří kvadrilionů dílů) tak mohl mít jen pár epizodek a všichni by byli spokojeni. Shinobi má potenciál, má nápad, má výborné vizuální zpracování, má poetiku, má tu zvláštní asijskou mentalitu, kterou jsem nikdy nepochopil a hlavně jsou tam pěkný souboje. Rozhodně líbilo. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Neboť jsem prvně viděla Basilisk, tak jsem ze začátku byla zklamaná, nemile překvapená a připadalo mi, jako by ty, mně známé postavy, byly tvůrci tohoto filmu znásilněny. Ale protože to nakonec mělo jinou pointu, jiný konec, tak jsem se uklidnila a přijala to. Přesto... Myslím, že kdo neviděl anime, bude se v tom trochu ztrácet, protože je to dosti ohryzaný film. Lepší by bylo, kdyby z toho udělali seriál o někalika dílech... ale proč plakat nad rozlitým mlíkem? Basilisk mě dojal, prožívala jsem s ním dobré i špatné a tohle byla jen pastva pro oči, jelikož miluji pohledy na přírodu, a těch jsem si tady užila docela dost. Nemilé 3* ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama