Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá dvojica podstúpi najkrajnejšie hrôzy, keď sa Satan rozhodne získať mladú ženu pre seba. Jej priateľ sa spojí s dvoma kňazmi v nádeji, že mu poradia. Kňazi sa rozhodnú vykonať exorcizmus aby mladú ženu zbavili jej posadnutosti. Bitka o ľudskú dušu sa začína... (matriosa)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak jsem jednoho krásnýho dne vložil DVD do přehráva s tím že jsem už dlouho neviděl žádnej film o exorcismu, no a pěkně jsem si nadeběhl. První půlhodina byla jako že jo beru to jako seznamování s postavamy, další půlhodina stále to samé tak se kouknu a vidím že režisér točí většinou romantický břečky, no a to samé tady. Spíše než horor se jedná o romantickej film(proboha to křičení z mostu "I LOVE YOU" mě ničilo)a ke konci solidní horor. Ale to je mi naprd když se celou dobu nudím. Ale jak jsem říkal posledních 15 minut s vymítáním je celkem osbtojních. Co mě ale zaskočila byla hudba, teprve po skončení filmu jsem si říkal že jí znám no a dělal jí nikdo jiný než Schifrin, strašně mi připomínala jeho starší snímky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak chcete spojiť viaceré filmové žánre dokopy, musíte mať na vedomí, že by tam mal byť nejaký balanc. Ako horor tento film funguje, lenže problém je v tom, že je tam stále málo toho pravého orechového a v niektorých scénach vidíte premrhaný potenciál. Ako romanca, je to len TV poviedka, ktorá nemá ani štipku romantiky. ()

Reklama

Reklama