Reklama

Reklama

Ohnivé nebe

(TV film)
  • Česko Solární bouře (více)

Obsahy(1)

Výzkumníci na Zemi zaměří silné koronární záření (CME), které bylo odraženo od Slunce a míří přímo na zemský povrch. Teploty závratně stoupají, obloha, zdá se hoří a budoucnost lidského pokolení je ve hvězdách. Vědci musí vyslat obranný ledový kryt, aby zabránili CME. Podaří se zásah nebo je Země ztracena? (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Stíba 

všechny recenze uživatele

Americký milionářský vědec se rozhodne na vlastní pěst zachránit svět před katastrofou způsobenou slunečními výbuchy. Přesvědčí amerického i rukého prezidenta a správnosti své teorie, sedne do vrtulníku a přiletí až takřka k břehům severního pólu kde přesvědčí kapitána ruské ponorky aby se vynořil a vzal ho na palubu a následně z ní odpálí jaderné rakety na severní pól čmž ochladí atmosféru a zachrání Zemi před shořením. Velmi špatné efekty, žádná atmosféra ani nic jiného a černý prezident ještě před Obamou. No není to super? ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Tak, tak, přesně tak, jak píše Jamal, akorát že to nebylo u Antarktidy, ale jednalo se Arktidu. Navíc, nevím, co vedlo autory českých dialogů, aby šéf ruské ponorky (plukovník, zde mu sice říkali kapitáne, ale budiž u velitele plavidla je to asi zvyk, budiž tedy) stále oslovoval svého pobočníka poručíku místo majore, jak je zcela zřejmé z jasně viditelných distinkcí. ()

Reklama

sisimiut 

všechny recenze uživatele

klasický béčkový film s již tolikrát omílaným dějem,kde nedokázali zpracovat ani efekty ani děj. Tento odpad by dokázal s dostatkem prostředků zpracovat úplně každý. Není tu vlastně vůbec nic originálního, film vás vůbec nijak neobohatí a vše skončí ,jak už to tak bývá naprostým vítězstvím dobra nad zlem. Opravdu nechápu,jak to mohla Nova dávat jako hlavní televizní program dne,když Spielbergovo Bratrstvo neohrožených strká až kamsi po půlnoci :( ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Naprosto klasický a typický béčkový katastrofický film. Mizerný scénář plný naprostých debilit a patetických žvástů, místo skutečných herců parta ochotníků z ulice a triky na úrovni 5 (možná i víc) let staré počítačové hry. Objektivně by to měl být odpad jak vyšitý, ale sakra, já se opět docela zvráceným způsobem bavil. Tyhle katastrofické nízkorozpočtové bláboly jsou mi prostě sympatické tím, jak si jejich tvůrci stále vymýšlejí čím dál horší kraviny, které by v áčkové produkci nikdy neprošly. /35% a 2*/ ()

AsylumFan 

všechny recenze uživatele

Tak, jako v každém zdařilém katastrofickém filmu, i zde je základním pravidlem to, že veškeré fyzikální zákony přestávají, jakoby zázrakem, platit. Proto je bezpodmínečně nutné, abyste při sledování podobných filmů, přepnuli váš mozek do polohy off. Po deaktivaci šedé kůry mozkové je možno se opravdu královsky pobavit a vychutnat si do sytosti všechny komediální scény, kterých jsou nízkonákladové filmy zpravidla plné. Ohnivé nebe je film plný rádoby napínavých scén a úžasných nesmyslů, ve kterém budete odměněni častým smíchem a dobrou zábavou. Společně s filmem Polární bouře vrchol tvorby Paula Zillera. Jasných 100 %. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 31. ledna do 17. února 2005 v Hamiltonu a Torontu (Ontario, Kanada). (GASTON73)

Reklama

Reklama