Reklama

Reklama

Vosy útočí

(TV film)
  • Kanada Swarmed (více)

Obsahy(1)

Ken Horvath pracuje jako vědec ve výzkumné laboratoři. Jeho posledním úkolem je zkoumat chování německých žlutých vos, kterým aplikuje různé dávky zmutovaného pesticidu. Během testů sice několik vos zahyne, ale ty, které přežijí, začnou být velmi agresivní a zaútočí na lidi... (TV Prima)

Recenze (49)

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Od začátku mi bylo jasné, že tohle bude neskutečný úlet, ale byl jsem zvědavý, jak tento ujetý námět tvůrci pojmou a jak ho zpracují. Ničím překvapený jsem nakonec nebyl, jelikož Vosy útočí se vůbec ničím neliší od tuctů žánrově podobných laciných hororů. Logiku aby člověk pohledal, s kvalitním hereckým výkonem se tu prakticky nesetkáte, efekty jsou vyloženě odporné, celé to působí jako jedno velké žánrové klišé. Děj je šíleně nudný, stupidní, nic zajímavého nenabízí, poutavost je na bodě mrazu. Udělat z toho lehkou parodie nebo naopak totální masakr, asi by to hodnocení vypadalo jinak, takhle je to bohužel jasný odpad a zbytečná ztráta času. 0/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Zabila jste ji?" „Ovšem, rozstřelila jsem ji na placku!" Kent Horvath se podílí na vývoji genově upraveného pesticidu, který by spolehlivě zahubil vosy. Jenže pesticid je místo toho geneticky upraví tak, že jejich jed je mnohem nebezpečnější, vosy se zvětší (sic!) a jsou agresivnější. Když dvě zabijí uklízeče a jedna následně koronera, není to nic proti tomu, co se stane, když Kentův kamarád deratizátor Q vezme přes varování nevyzkoušený a nebezpečný pesticid a hned ho použije na celý roj. Městečko, kde se právě koná mezinárodní soutěž v grilování nejlepších hamburgerů, je ve smrtelném ohrožení. Tolik k obsahu distributora, který si pěkně vymýšlí. Jinak jde o vcelku svižný film s levnými a mizernými efekty, což se dá čekat. Horší je to s nelogičnostmi a nesmysly. Předně, vosa ve filmu není vosa útočná, nýbrž klidný a neagresivní vosík francouzský (což samozřejmě dává smysl, jelikož natáčení s ním musela být...pohoda). Vosy by jistě nezmutovaly pár minut po postříkání. Samozřejmě vosík má také jen malé kolonie. Jinak vosy ví přesně, koho mají oddělat. Divák se rovněž dozví, jak sejmout vosu flintou, byť za cenu zdemolování části místnosti. Nejhezčí je pak bodnutí žihadlem do oka. Jako komedie ucházející. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Sú to zmutované osy, ktoré majú o 2OO% viac feromónu, čo z nich robí agresívne smrtiace monštrá.“ ALIGÁTOR 2: MUTÁCIA je v porovnaní s týmto filmom drsne nekompromisný ekohoror. SMRTIACI ROJ je na spôsob aljašskej MARABUNTY: VRAŽDIACICH MRAVCOv: rutinný, matný, televízny horko-ťažko-triler robený tak, aby sa mohol vysielať o ôsmej večer. Túto kanadskú blbosť nezachráni ani béčkarské herecké obsadenie, ktorej dominujú televízne hviezdičky Carol Altová (AMAZONKA) a Michael Shanks (HVIEZDNA BRÁNA). ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Fauna sa opat rozhodla preriedit stav ludskej populacie, tentokrat prislo na hmyz /osy/. "Kvalita" tohto filmu je asi taka, ako v jednom horore, co som videl, tam totiz vrazdili paradajky /len furt si nemozem spomenut na nazov toho filmu...../. No nic to, reziser Paul Ziller moze svojou "tvorbou" uspesne konkurovat aj Uwe Bollovi. 0 % ()

Okoun11 

všechny recenze uživatele

No ty bláho co k tomu mám říct, tento film jsem od mala odsuzoval i přesto, že ostatní mi ho neustále cpali pod nos. Nedávno jsem si ovšem udělal poklidný večer s rodinou, udělali jsme si popcorn a shlédli tento film a musím říct že něco tak skvělého jsem už dlouho neviděl, manželku to dojalo až z toho brečela jako malá a děti, ty hned mazali do pokojíčku napsat o tom kamarádům, takže musím hodnotit velice kladně, ale bohužel, plný počet dát nemůžu, protože vosy zde měli velice zúžená žihadla. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama