Reklama

Reklama

Sklapni a zastřel mě

  • Velká Británie Shut Up and Shoot Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Komedie o gangsterově psu, knedlících, botách, neposedné soše a sebevraždě. Pavel Zeman (Karel Roden) celý život strádá. Má nevděčnou ženu (Aňa Geislerová) a šest zaměstnání, aby si jeho žena mohla dovolit život na vysoké noze. Colin Frampton je Angličan pohlcený ve svém světě plném obav. Ty ho nepřechází ani na jeho svatební cestě v Praze. Když se na Colinovu ženu při prohlídce Starého Města z nebe snese (vlastně spíš žuchne) náhlá a nešťastná smrt, rozhodne se Colin svoji choť co nejdříve následovat. Sám k činu nemá odvahu, a tak požádá Pavla, aby ho za finanční odměnu nějak šetrně a rychle sprovodil ze světa. Ze setkání vzejde neobvyklé přátelství poté, co se Pavlovy smrtící plány naprosto vymknou kontrole. Jak dopadne tahle další Pavlova fuška? Pomůžou Pavlovi jeho žena a balkánský gangster? Říká se, že pes, který štěká, nekouše. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Prubner 

všechny recenze uživatele

Svým britským vzorům to nesahá ani po paty. Je to neuvěřitelně pomalé, nudné, bez vtipu, natočené bez jediného režijního nápadu. Kromě švihu a tempa to chtělo nějakou zřetelnou komediální nadsázku, jenže vše působí upachtěně realistickým dojmem. Absence režijního vedení se projevuje i na hercích, kteří hrají každý jinak a po svém. Nejhůře z toho vychází Roden, který sice hraje dobře, ale jako z jiného filmu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Celkem sranda, nejdříve pochválím humor kterej je správně černej a takovej že jsem se opravdu zasmál. Herci byly famozní, Roden je šílenej sympaťák a jeden z nejlepších Českých herců. A Nyman který mu sekunduje je výtečnej. S ostatníma to taky není nijak hrozné. Celej příběh je naprosto šílenej ale vůbec nemá šanci nudit. NEdávám sice plné hodnocení ale neměl jsem k tomu daleko, protože jsem se fakt bavil. ()

Reklama

Sigurd 

všechny recenze uživatele

Nečekejte žádnou oslnivou jízdu, tenhle snímek je debut a je očividné, že Steen Agro se teprve hledá ( to zas není takový problém), herci krom ústřední dua příliš nehrají ( to už je horší) a naneštěstí scénář je slušně řečeno děravý (poslední kapka?..ale kdež, to zvládnem). Stylem film nejvíce připomíná černé, crazy komedie Guye Ritchieho. Absurdní požadavek naivního Brita Collina odstartuje řadu ulítlých událostí, kde české plány nejčastěji končí smrtí další postavy. Výběr hlavní dvojice se Agrovi rozhodně povedl. Malý, kulatý v obrovském kožichu se ztrácející Andy Nyman ostře kontrastuje s vysokým, „hranatým“ s drsnou maskou hrajícím Karlem Rodenem. Jakkoli je námět originální, tak poslední minuty už film dávno přetahuje a dějová linie s mafiánem nakonec spíš škodí. Prospěla by vizáž krátkého příběhu, který je součástí většího celku. Možná by se tím film vyhnul i hluchým místům. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zase jedna komedie, u které jsem se jen tak neusmíval a semtam neuchechtnul, ale opravdu se nahlas smál. Škoda, že tam těch povedených pasáží nebylo víc a taky mezi nima nemuselo být tolik hlušších míst. Chtělo to ještě vypilovat scénář. Gangster s přenosným psem mi evokoval filmy Guye Ritchieho, ale hlavní komická postava v podání Karla Rodena je ryze česká. Kdyb tak byl český i scénář... České scénáře jsou dobré scénáře a vždycky fungujou:-) ()

sud 

všechny recenze uživatele

Film plný paradoxů. Nadprůměrný až takřka geniální námět x průměrný a nedotažený scénář. Skvělí a typově přesní Karel Roden s Annou Geislerovou x nevýrazný a bezkrevný Andy Nyman a ani balkánský zabiják nic moc. Ale i tak jsem rád, že jsem to viděl - především musím ocenit několik velmi zajímavých scén (babka na stromě, na ledu) a celkovou stylovost. 60%. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama