Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • USA Just Friends (více)
Trailer

Obsahy(1)

Představte si, že milujete krásnou ženu, ale ona vás pokládá JEN za svého nejlepšího kamaráda. A právě když se jí konečně rozhodnete říci, že jí milujete, nastane nejtrapnější situace vašeho života... (oficiální text distributora)

Recenze (201)

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. Tyhle old-school romantické bizáry mám v lásce. Obtloustlý Ryan Reynolds a zárodky jeho Deadpool hlasu k popukání, jen bych krapet osekal šílenou Annu Faris, která byla občas "over the top". Ale kolem a kolem - příjemná pitominka. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Chrisovi to prostě sekne a navíc má i vzrušující práci. Pohybuje se ve světě hudby, talentů, hvězd a hvězdiček. A momentálně má na starost Samanthu. Požár v mikrovlnné troubě zaviní (kdo má talent nemůže prostě umět všechno), že soukromé letadlo místo v Paříži, nouzově přistane nedaleko města jeho mládí. Místa, kde byl před deseti lety, ještě coby obézní kudrnáč, zesměšněn před svojí láskou v tom rozhodujícím dni, kdy chtěl vztah kamarád posunout dál. Tak je tady a Jamie taky, všechny trumfy má na své straně, takže proč se o to, co nevyšlo před lety nepokusit znovu? Jenže překročit vlastní stín není tak snadné. Příjemná komedie bez zvracení a jiných podobných nechutností, což si Ryan Reynolds a Anna Faris bohatě vynahradili v „Hele kámo, kdo tu vaří?“ Ale tady si zase A.Faris mohla vychutnat roli zpovykané celebrity a věřím, že si jí užívala. Mne tedy naprosto okouzlila ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Typicky americká romantická komedie. Jak já tenhle "subžánr" žeru. ko obvykle klišovité až na půdu a s kupou blbých fórů, ale tentokrát s fajn hlavním hrdinou, plné sexy hereček (Amy Smart jenom v košili. Ach...) a místy neskutečně zábavné. Co by svět bez podobných filmů dělal? :) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jeff Cardoni: 1. Catch My Disease - Ben Lee ,2. Hackensack - Fountains of Wayne ,3. Eyes - Rogue Wave ,4. Forgiveness - Samantha James ,5. Cold Hands (Warm Heart) - Brendan Benson ,6. Big Winter - Robbers on High Street ,7. Waiting on a Friend - The Sights ,8. When It Comes Around - Reed Foehl ,9. Into Your Arms - The Lemonheads ,10. Christmas, Christmas - Holiday Players ,11. Jamie Smiles - Dusty 'Lee' Dinkleman ,12. Love from Afar - Samantha James ,13. Score Medley - Jeff Cardoni ,14. I Swear - All-4-One , ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych mít za kamarádku nekonečně sympatickou Jamie, přitom vyhánět z postele neskutečně prdlou Samanthu, ale neumím si při hokeji na krasobruslařských bruslích zničit chrup tak brilantně jako trouba Chris, takže z toho patrně nic nebude. Obě dívky mi zkrátka udělaly radost a kdyby Chris na chvíli zapomněl na to, že je mladý, krásný a bohatý, tak bych mu snad i fandil. Takhle jsem se přistihl v kotli fanoušků patnáctiprstého mstitele Dustyho a to by se v romantické komedii patrně stávat nemělo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jedno velké klišé, na které se dá sice dívat, ale nikoho už nebaví. ** dávám za povedený začátek, který mě docela rozesmál. Anna Faris se rolí nahlouplé vřeštící zpěvačky spíše ztrapnila. Ryan Reynolds tak nějak přežívá s křečí ve tváří. Nic nového, nic zvrátného..spíše nuda. Jsem jen ráda, že to netrvalo déle. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Ryan Reynolds, Anna Faris, Chris Klein a Chris Marquette jedou na plný plyn a užívají si to (první tři včetně zpívání), jen chudák Amy Smart jako hrdinova láska vyfasovala černého Petra a je tu jen na okrasu. Pošťuchování mezi bratry a křtění na rytíře trapáka je boží. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

No, tak keď pri romantickej komédii zaspí aj moja mama, tak to už asi nebude niečo v poriadku. Klasická zápletka s jednou, či dvoma vydarenými postavami, ale stále je to podpriemer. Navyše ďalší film, ktorý dokazuje, že Reynolds by už tento lacný béčkový žáner mohol nadobro opustiť. 55%. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Jasné, treťotriedny scenár je to prvé, čo by som mohla zatracovať, ale inak ide o príjemnú, pomerne vtipnú komédiu - teda, ak si nepripustíte k srdcu nejaké trápne scénky či do oči bijúcu infantilnosť, môžete sa celkom pobaviť. PS: Pobaviť, nie brať vážne. :-) ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Naozaj som necakal, ze sa na tejto blaznivej komedii tak dobre pobavim. Trosku mi pripomenula podobnu komediu NIECO NA TEJ MARY JE (1998), v ktorej taktiez vsetci boli sialene zamilovani do Mary v podani Cameron Diaz. V roku 2005, ked som tuto komediu videl prvykrat v kine sa mi pacila omnoho viac, ako po terajsej reprize, ale stale som sa celkom fajn pobavil, takze na zlepsenie nalady je to celkom fajn film. Najkomickejsie mi prislo spievanie pesnicky tucneho Ryana Reynoldsa "I Swear" od skupiny All 4 One, to sa snad tvorcom vydarilo najviac, alebo neustale hadky surodencov. Mimochodom, kto by to povedal, ze je to ten Ryan Reynolds, ktory si v tom istom roku 2005 zahral i v horore nebezpecneho otca rodiny 3:15 ZOMRIES alebo rok predtym v akcnom fantasy thrilleri s Wesley Snipesom BLADE: TRINITY. V roku 2009 si zahral aj v sci-fi filme X-MEN ORIGINS: WOLVERINE. Reziser Roger Kumble natocil napriklad: VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI (1999), VELMI NEBEZPECNE ZNAMOSTI 2 (2000), PROSTE SEXY (2002) s Cameron Diaz alebo COLLEGE ROAD TRIP (2008) s Martinom Lawrenceom... 15.08.2010 _________ Ryan Reynolds - (Chris Brander) +++ Amy Smart - (Jamie Palamino) +++ Anna Faris - (Samantha James) +++ Chris Klein - (Dusty Dinkleman) +++ Chris Marquette - (Mike Brander) +++ Fred Ewanuick - (Clark) +++ Hudba: Jeff Cardoni +++ (Videl v kine 06.12.2006) +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na nenáročné pobavení Just Friends bohatě stačí. Příběh určitě nepatří k těm komplikovanějším. Ba naopak. Je přímočarý a předvídatelný jako řada jeho předchůdců. Vražedné sousloví „nadosmrti kamarády“. Tak přesně to nechtěl slyšet obtloustlý nekňuba se zlatým srdcem Chris od překrásné blondýnky a hvězdy střední školy Jamie, ke které kromě onoho přátelství cítí hluboké zalíbení. Jenže veřejné zesměšnění je rozdělilo na celých deset let. Z Chrise je teď sympatický hubeňour, prosperující hudební producent s vysokým sebevědomím a shoda okolností (do mikrovlnky holt leccos nepatří) jej zavane zpět do domoviny. Kde Jamie pořád přežívá v domě rodičů.. a je ještě krásnější. Zbytek je neurážející standard, do kterého scénárista nenachystal žádné zásadnější problémy a kterému vévodí hlavně fyzický humor. Rány do rozkroků, zásahy projektilem, sourozenecké pěstní potyčky, demolice vánoční výzdoby.. prostě stále tu něco/někdo padá, řve a utíká. Doplňme si velešílenou nymfomanskou hudební hvězdičku, u které ani nevadí, jak moc přehrává a které nevadí, koho olizuje, destruktivního a nadrženého mladšího bratra nebo zpívajícího konkurenta klamných kvalit. Žádná řachanda to ale není, nicméně Roger Kumble (tak trochu kultovní Velmi nebezpečné známosti) umí alespoň slušně kopírovat to, co už někde viděl. Amy Smart se roztomile culí a je pěkná. To jí bohatě stačí, protože zbytek obstará vedle zmíněných vydařených vedlejších charakterů Ryan Reynolds. Herec, stále čekající na pořádný individuální hit (zatím to vypadá na Návrh se Sandrou Bullock), povyšuje snímek k průměru a několikrát v řadě potvrzuje, že svým řekněme pohodářským charismatem utáhne naprosto cokoliv. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zábavné. Kopec toho humoru, kde sa ľuďom dejú nepríjemné veci, no musíte sa na tom nahlas smiať. Takéto situácie sú asi hlavným ťažným koňom komediálnosti Just friends. Nebyť Samanthiných nehôd, bratských bitiek a "griswoldovských" scén, bola by to len ďalšia príšerne otrepaná romantická s*ačka. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantická komédia, herecké obsadenie je k sežrání hlavne zo strany Ryana Reynoldsa a jeho soka Chrisa Kleina. Nemám žiadna výtky dostal som to čo som chcel a pobavil sa (hlavne scénka na klzisku nemá chybu) takže fules. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Čo sa dalo očakávať od ďalšej z rady amerických komediálno-romantických odrhovačiek?nič nové, originálne, zato nenáročné so snahou len a len pobaviť. Uštedrím znesitelné tri! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +Ryan Reynolds, občas sranda -další extra plusy mě nenapadají, Anna Faris spíš zklamala, možná ne tak ona samotná, ale to jak byla napsaná její postava, to stejné mohu říct i o dalších postavách a především pak o dialozích, slabší hudba, a název se sem moc nehodí./// Čekal jsem hodně. Má to skvělé obsazení. Hrají tu mojí oblíbení herci, takže není divu, že jsem se na to hodně těšil. Výsledek je však docela mizerný a přesto že bych tady našel pár světlejších chvilek a občas jsem se i pousmál, tak i přesto jsem trnul nad tím, co si tvůrci s postavami dovolí. Málokterá z nich vám bude dost sympatická a žádná vám nepřiroste k srdci. Je to škoda. Ryan Reynolds umí. Dokázal to mimo jiné ve skvělém Návrhu. Amy Smart je standardní. No a Anna Faris si zřejmě neumí vybírat role, protože ty co předvádí jí nesluší (viz.Domácí mazlíček). Dál nemám co dodat./// Celkem 62%/// ()

Reklama

Reklama