Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veronice je 18, má po maturitě a odmalička má pocit, že osud je proti ní. Aby nad osudem vyhrála, dělá "nečekané věci". Pod tlakem okolností odchází z Prahy. A vydává se hledat "dobré lidi". Hrdinka prochází situacemi, které se vyvíjejí proti její vůli mnohdy díky vlastním úvahám a rozhodnutím jejího věku, ale přesto je silnou a zajímavou osobností. Bezstarostná letní atmosféra kontrastuje s někdy drsnými situacemi, do kterých se Veronika dostává. A její cesta je plná setkání s nejrůznějšími lidmi. Od vymahače dluhů s vybraným slovníkem přes ekoteroristy, kteří chrání nepravý strom, po opilou nevěstu, kterou unesli a nechali v hospodě. Veronika projde svou cestu až na konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

No to me podrzte. Filosofujici Hanychova . . . . Co bude dal?? Rapujici Viktor Preiss, nebo snad jodlujici Kveta Fialova? Film si hraje na neco, cemu se ani nepriblizuje, naprosto zcestna moudra, ktera trousi nase hlavni hrdinka jsou asi tak out jako utopenci na rautu zaoceanske lodi. Clovek jen zasne jak tahle netalentovana Agata neumi nic, ale je vsude. Koukat se 90 minut na jeji botoxovou mimiku bylo k placi. Ta holka ma jeden vyraz pro strach, radost, rozcileni ci uzkost a to uz mi prijde smysluplnejsi koukat se na zarazenou lopatu v pisku. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Mam pocit, ze tohle nebylo tolik Agatou, ale spis rezii, scenarem a celkove vsim. Coz mi vychazi, ze Agata snad jedina pozitivni. Rad davam filmu odpad, ale tohle ne-e. Dvojecku :) Jo a pro slecnu Janickap, sice nevim, kde jsi v tom kine byla, ale je bezne, ze pokud se film hraje kazdy den, mesic v kuse, v peti kinosalech denne, ze vas tam nebude 150. :) Tohle je uplne bezne, treba kdyz jsem byl na Transformers, byli jsme tam dva. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je to zvláštní... těšil jsem se, jak tenhle film strhám, že jsem si koupil DVD s filmem, kterému jen o fous uniklo ocenění Plyšový lev za rok 2007 (Poslední plavky jsou ale přece jen horší). Ale... přes veškeré chyby filmu (když Agáta v jednom momentě prohlásí, že nepije, málem jsem se potrhal smíchy - to se nedá považovat za chybu, ale spíš za absurditu takového ražení, jako když se v Andělské tváři Míša Kuklová snaží dokázat, že je ještě panna a přitom má za sebou dva díly Playgirls), které tu mnozí jmenují, na mně tenhle film zapůsobil - ne jako film samotný, ale spíš smutným osudem Veroniky. A taky tím, že i já bych chtěl létat... ()

Sobis87 odpad!

všechny recenze uživatele

Snaha o postmodernu, existencialismus a především o dobrý film ztroskotala snad na všem...scénáři, režii, otřesných hereckých výkonech, atd. Blbec, co se krčí v koutě a poslušně drží hubu se dá lépe vystát než blbec, co furt kecá a mermomocí se snaží okolí přesvědčit, že mu to sakra pálí. Crash Road je naprosto dementní a příšerný film, který si hraje na umění a já ho vůbec nemohl vystát...ani dokoukat v jednom kuse. Ohavnost. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

Již hodnocení s komentáři naznačuje, že mnozí neodhadli svoje možnosti, ale to není problém filmu samého. Jde o lehce stravitelný letní "deník" dospívající holky, kterou si nenuceně zahrála Agáta a nejspíš právě ona byla důvodem, jak se k tomuto filmu mnozí dostali, jež se nyní stydí před svými vrstevníky přiznat, že u filmu vydrželi až do konce. Za zmínku jistě stojí "akce" s náckama!! Prostoduší plešatí boneheads vzbuzují obecně spíše soucitný úsměv, tak zde stačilo trochu, aby mě, na české poměry, "akční" scéna náležitě pobavila. :D ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama