Frajeři v krabici

Boxboarders!

Komedie

USA, 2006, 86 min

• Smok

Sledovanie tejto imbecilnej komédie je presne tak zábavné, ako púšťanie krabice na kolesách z kopca. Nijak. Divím sa sám sebe, že som to zvládol do konca.(26.11.2009)

• bassator

Tak tohle "frajeři" absolutně nezvládli. Jen krůček od odpadu... - 21. 2. 2010 - 10%(25.2.2010)

Docela zábavná blbost, s povedeným námětem a prá vynikajícími fóry. OD filmu jsem nic nečekal prot jsem se tak bavil, hlavní herci byly děsný hovada. Nápad jměly ale geniální, že bych taky něco takového zkusil?:-)(6.7.2010)

• mysiak

Nečakal som nič..a dočkal som sa dokopy aj ničoho..úplne obyčajná komédia, ktorá sa tvári ako polodokument a ako polotrápna komédia...nesympatickí herci, obyčajný nápad, TV prevedenie...keď sa moc nudíte, tak sa radšej pozrite na niečo iné...(15.11.2009)

Největší frajeřina je, když člověk dělá to, co nemá a to co má, to nedělá. Zde to ovšem fungovalo, což jsem před shlédnutím neočekával. Vyklubala se z toho velice svěží komedie, která mě příjemně pobavila.(6.7.2011)

• TornadoETA

Dělám podobnou šílenost už řadu let a i když tento snímek hodnotím jako podprůměrný, tak potěšil :)(16.9.2009)

• omega_SK

AKOŽE komédia ...rangu "každá postava je tu blázon, psychopat, idiot a iná odchylka od normálu". Sračka ...puberťákom možno bude stačiť. Mne je z toho ale do plaču(28.7.2009)

• Manas50

Ze začátku se to jestě dalo, vypadalo to na současnou podrůměrnou komedii, ale čim víc se to blížilo ke konci, tak se to víc a víc přibližovalo odpadu. Režie, scénař i herectví působi strašně amatérsky a moc nechápu, že se to vůbec dostalo na DVD. 10%(7.8.2009)