Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Pár povedených vtipů nepřebije debilní příběh a ještě debilnější chování postav, o tísíckrát omletých a stále znovu do omrzení opakovaných klišé ani nemluvě. Navíc představitelka všemi opěvované a obletované Maggie se mi ani za mák nelíbí a z celé "Izolace" tak mám úplně stejně rozpačitý dojem jako z ní... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chudáci Slováci mají Hostel, který ukázal, kterak to na Slovensku vypadá...s cikány, s životem a s nájemnými zabijáky. Smůla, že se to všecko točilo u nás :) Izolace je ale pro změnu horor, který se odehrává na pomezí Maďarska a Rumunska. Partička zaměstnanců z jedné firmy na výrobu zbraní zde přijede na chatu a jak to tak bývá, nebude to zrovna dvakrát příjemný víkend. Nejlepší na tom všem je, že se film točil v Německu. Ony ty lesy holt vypadají všude stejně. Jak byl ale Hostel zábavou nechtěnou, Izolace v sobě ukrývá plno vtipných scén, záměrně. Proto ten film taky beru daleko líp než ostatní horory, který prostě přijdou, všecko podřežou a pak zase nezajímavě odejdou. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Dej ženě samopal a ona ti (skoro) ukáže svoje prsa :D No nejsem si jistá, jak moc velká komedie tohle byla - krome pár vtipných záblesků (raketa) a zejména posledních "setkávacích" scén... Mně to celé přišlo zkrátka jen divné. Nemám ráda tyhle teambuilding akce, pavouky, zbraně a pobíhající nahatý holky. Moje chyba. Ale uznavam, ze mít tohle ráda, asi bych se bavila. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Skvělá britská hororová komedie o workshopu party emplojíjů v lesní chatrči, které měla být údajně luxusním hotelem. A to ještě není ten největší průser, protože ona chatička leží někde v lesích oblasti jihovýchodní Evropy, které obývají docela vostří partyzáni. Co následuje hned po příjezdu nemusím asi vykládat, bavil jsem se slasherovitě a vysmátě. Doporučuju. 85% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Humor začíná být prokletím horroru. Tohle je klasický případ mnohých současných vyvražďováků, které jsou zajímavé a zábavné, dokud nedojde na lámání chleba (potažmo končetin), ale jakmile začne jít do tuhého, veškerý zájem vyprchá, film se stává nudným, tuctovým a nezajímavým. V tomhle případě ještě prošpikován trapnými a nevhodnými humornými vsuvkami (až krajně dětinská scéna s letadlem). Dokud šlo jen o víkendovku jednoho nesourodého pracovního kolektivu, bylo to fajn a šlo to. Jakmile začala téct krev, ztratil jsem jakýkoliv zájem o film a dokoukal to jen ze zvyku (a možná jsem se na to měl spíše vykašlat). Příběh a zápletka jsou hrozně hloupé, nesourodé a přitažené za vlasy, kdyby alespoń ty vraždy byly nápadité. Jenže i do nich nakonec zatáhli humor, čímž veškerý efekt jen zadupali do prachu. Nezachraňuje to ani můj oblíbený "Dan Aykroyd jr" Danny Dyer, který hraje svůj naprosto tradiční charakter (alespoň já jsem ho v jiném ještě neviděl), ani sympatická blondýna. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama