Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

kingik 

všechny recenze uživatele

Vydařený horor plný hlášek o jednom firemním pobytu na víkendové chatě, který se zvrtne v pěkná jatka. Černo humorné hlášky se střídají s krvavými scénami a navíc se to nebere moc vážně, protože ruští zabijáci si zaměstnance firmy pěkně podají a hororový fanoušek ujetých filmů si může odškrtnout další film u kterého nuda nehrozí. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

1,5*/5...Najskôr sa to snaží robiť si prdel so všetkých horových sračkoidných blábolov (a miestami je to naozaj celkom "zvráteno-vtipé"), aby sa to nakoniec zvrhlo v sračkoidný blábol. Tak mi nakoniec ako najpozitívnejšia vec na celom nepodarku príde záverečný song "we meet again", ktorý mi pripomenul výbuch atómovky v Kubrickovom Dr. Strangelove... Ako horor je to absolútne čajové, ako "hororová komédia" je to katastrofa a bez ohľadu na škatuľky je to jedna veľká slabota. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Po Cottage další slušnej černohumornej britskej horor, kterej je ale opravdu zábavnej jen místy, nicméně to pak ale ale stojí fakt za to, krom toho Izolaci na muj vkus chybí víc gore a větší brutalita při zabíjení a problémem je i pro mě nezajímavej zabiják, osobně mam radši nějakýho drsnýho vrahouna než bandu rusáků. Ovšem docela slušně to vynahrazuje vyvražďovaná partička, která je někdy skvěle srandovní, zejména šéfík je takovej starej prasák a samozřejmě taky dvě kozatý rusky na začátku a na konci ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Další v celku povedená britská řezničina. V roli jatečních kusů jacýsi výrobci RPG, kulometů, humáních(wow!) min a podobných nástrojů mezilidského dorozumívání. V roli exekutorů parta popletených poloprofesionálních zabijáckých polomaďarů. Takže rozehráno by bylo slušně, ale nakonec z toho není ani čistý slasher, ani ujetá parodie, ale něco mezi. Škoda. Přesto v rámci žánru slušná práce. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama