Reklama

Reklama

Izolace

  • Velká Británie Severance (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pracovat od 9 do 5 je skutečně horor, ale teambuilding může být ještě daleko horší. Firemní výlet do hor východní Evropy se stává adrenalinovým, když je skupina objevena bláznivými zabijáky, kteří touží po smrti celého teamu. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

choze 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že dám někdy nějakému hororu víc hvězdiček než obitus a to bych si IZOLACI nikdy nepustil, kdybych věděl, že ji natočil režisér mizerného CREEP s Frankou Potente (pro jednou jsem předvýzkum pěkně odflák a díkybohu zato). Nevím, co se se Smithem za ty dva roky dělící oba filmy stalo, ale velmi příjemně překvapil. Jde mu jak horor tak komedie a i když zamrzí, jak si tu oboje vzájemně podkopává nohy, film aspoň nepřetržitě záměrně baví. No schválně, o kolika vyvražďovačkách z posledních let můžete tohle říct. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

V Maďarsku nejsou medvědi. Tedy za předpokladu, že jsme v Maďarsku.. V Rumunsku medvědi jsou. Dodržují medvědi hraniční pásmo? Tahle parta lidí si vyjela na teambuildingový víkend na chatu ve Východní Evropě (hmm, oblíbená lokalita), ale budou mít "zajímavější" zábavu než paintball... Která z konspiračních teorií o osamělé chatě bude ta pravá? Nápověda- ta o sexy sestřičkách starajících se o staříky... to nebude :-). A možná bude nejlepší se hned na začátku nadopovat houbičkami, abyste ten výlet přečkali v dobré náladě.. a nebo taky ne. Mám už docela talent určit, kdo z adeptů bude přeživší, každopádně pár překvapení bylo a hlavně... vedoucí zájezdu by neměl na ty "partyzány" brát střelu země-vzduch, jak to asi tak může skončit. V žánru horor/komedie pomalu začínám nalézat zalíbení, asi bych se měla k tomu chocholouškovi objednat.. do východní Evropy to totiž nemám tak daleko :-). Mile mě potěšili známí herci, nechci spoilerovat, ale Toby Stephens ve svém konci fakt mrkal na drát.. Hláška numero uno: mina crm- parťák každé čety... ()

Reklama

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Izolace začala docela dobře, pěkné prostředí, pohodička, ale poté co se objevilo první přímé setkání se zabijákem/zabijáky šlo hodnocení dolu. Samozřejmě jsem čekal zase více komediálních prvků, které vážně nemohl utáhnout sám furt a ten samej cápek, kterej se nám ve filmu trochu počůral. Přemýšlel jsem o čtyřech hvězdách, ale nakonec to jsou tři. Mimochodem, nůž do zadku bych si nenechal zastrčit... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Pracovníci firmy Palisade prichádzajú do Maďarska, aby si tu v prenajatej luxusnej chate užili spoločný teambuilding. Po príchode na miesto zisťujú, že ich namiesto päťhviezdičkového komplexu čaká polorozpadnutá chata. To nie je jediným prekvapením, nakolko ich očividne niekto sleduje a chystá sa ich jedného po druhom zlikvidovať. - Na to, ako velmi nemám rád Velkú Britániu a ich ''humor'', sa mi tento počin celkom páči. Hlášky sú podarené, gore je tiež dosť a niektoré situácie, do ktorých sa postavy dostanú, sú tak bizarné, že sa na nich proste musím smiať. Režisérov prístup sa mi ale v druhej polovici už velmi nepáčil. V prvej polovici to bola špička a dokázal rozohrať hru, v ktorej divák nevie, či pôjde o niečo supernaturálne alebo o zlo z reálneho sveta, ale v druhej polovici z toho všetka inteligencia vyprchá a ide len o systematické vyvražďovanie každého, kto ešte dýcha. Mám z toho trochu rozporuplné pocity, ale tie slabšie štyri hviezdičky tu nechám. + herec z The ABCs of Death 2 ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pochopitelně, že nazíráno z jistého úhlu pohledu je tenhle film sračka - bez debat tomu tak je. Stejně tak dobře je ale možné na tuto pokleslou podívanou hledět očima blazeovaného diváka, který touží jednou za čas intelektuálně vypnout a trošku se pobavit u nějaké podobné oddychovky, kde není nouze o litry kečupové krve a holky prohánějící se po lese ve spodním prádle. Z hlediska žánru není myslím tomuto filmu moc co vytknout, natočeno je to zdařile, děj pěkně odsejpá, herci jsou zde obstojní, vyvražďování postav probíhá dostatečně nápaditě (lze-li to vůbec takto cynicky konstatovat :-), a dostatek černého humoru zaručuje, že je to ve výsledku náramná sranda, za to vám ručím. Třeba u scény, v níž jedna postava řeší trable s umístěním uřízlé nohy do ledničky, jsem umíral smíchy. Osobně jsem se u Izolace bavil královsky - takovou prdel jsem dlouho neviděl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • 28. dubna 2009 bylo ve vysílání BBC oznámeno nalezení těla sedmnáctiletého studenta z Norfolku, který byl údajně zabit podle tohoto filmu. V krku měl nalitý benzin, který byl poté zažehnut. (Terva)

Reklama

Reklama