Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nějak nežral filmy se Stevem Martinem a musím se přiznat, že jsem neviděl ani první díl téhle komedie. Co ale vím určitě je, že jsem se za celou dobu stopáže ani jednou nezasmál. Důvod, proč tedy tento film vznikl mi zůstal utajen. Jinak jde o klasickou americkou komedii plnou klišé a prázdných myšlenek o tom, jak děti mají raději lásku než peníze atd. Postava Steva Martina je nudná a jeho styl výchovy směšný, celé mi to tak trochu připomělo stupidní reality show "Chůva v akci". ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvý diel som ani nevidel a na toto som narazil asi pred 10.rokmi v televízií. Podobný námet tu bol už veľakrát - dlhoroční rivali, ktorí si nedajú pokoj a aj po rokoch sa dohadujú, kto je lepší. Napadá ma nespočet filmov, ktoré majú podobnú myšlienku. Je to otrepané, typicky americké a nemá to čo ponúknuť. Mal som pocit, že sa veľmi tlačilo na pílu. Však to v každej komédií, kde je Steve Martin. Postáv tam bolo ako hadov, nevedel som kam skôr skočiť. Niečo ako začiatok snímky Sám doma, kedy po dome pobehovalo 60 ľudí. Neviem akú jedinú vec by som mohol odporučiť. Je to úplne typická "komédia", ktorá nemá originálne zhola nič. ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

Další slátanina se Steve Martinem. Už první díl za moc nestál, tohle je ještě horší. Mohla by to bejt ucházející oddechovka, ale to neustálý trapný pitvoření Stevea Martina mě vážně lezlo krkem. Steve Martin byl vždycky můj oblíbenej herec, ale poslední dobou to s ním jde nepěkně z kopce. Ostatní postavy taky nestály za nic, vesměs všichni nesympatičtí, včetně Eugena Levyho. Takže nakonec nejsympatičtější postavou byla Carmen Electra. To bych teda nečekal. ()

`barocco 

všechny recenze uživatele

Ked uz vedlajsia postava ( Eugene Levy) ma vo filme vacsiu charizmu ako hlavny "tatka" (Steve Martin) tak nieco nesedi. Aj vdaka nemu ( Eugenovi Levymu) neostalo len pri jednohviezdickovom ohodnoteni. Vsetci sa sice snazili ale nejak to nevyslo tak aby to bolo aspon priemerne, skoda.... (Podobne nametovo cerpajuci The Great Outdoors (Báječná dovolená - http://www.csfd.cz/film/10395-great-outdoors-the/ ) dokonca s presne s tou istou lyziarskou scenou v podani Johna Candyho je sice premerny snimok ale daleko lepsi) ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem šíleně "nadšený" když běží v TV AMERICKÁ dobrodružná rodinná komedie, proto bych si něco takového sám nikdy nepustil. Tento film jsem viděl na návštěvě a myslím, že než tahle katastrofa by už byl lepší i pohřeb. Kdyby se udělovaly ceny za trapnost, tak tenhle film a celkově většina takovýchto hrůz z produkce USA by určitě držela přední příčky. Tady není ani třeba nic psát, protože pochybuju, že někdo u takového filmu komentáře čte. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Carmen Electra je alergická na psy. Když jdou Bakerovi do Murtaughova domu, jejich pes Gunner všechno poskáče. Když později odcházejí, můžete si všimnout, že má Carmen Electra po celém těle malé červené tečky. (HappySmile)
  • Ve skutečném životě má z představitelů manželů Bakerových a Murtaughových pouze jeden z herců děti. Je to Eugene Levy, který má dceru a syna. (HappySmile)

Reklama

Reklama