Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodina Bakerových čítá celkem dvanáct dětí a jejich rodiče Kate a Tom je milují. Nejstarší Nora je vdaná a těhotná a Charlie už pracuje. Lorrain právě odmaturovala, získala v práci v New Yorku a po prázdninách se tam stěhuje. Tom má pocit, že začíná své děti ztrácet, a rozhodne se zapůjčit dům u jezera, kam dřív jezdili pravidelně. Děti návrh schválí a když dorazí na místo, uvidí na protějším břehu velké luxusní sídlo. Záhy zjistí, že sídlo i většina pozemků kolem patří Jimmymu Murtaughovi, s nímž Tom soupeřil už jako malý kluk. U jezera se každý rok o svátku práce konají rodinné soutěže o pohár a Jimmy s Tomem vždy trénovali své děti k vítězství. Tentokrát Tom slíbil, že se soutěžení nezúčastní, ale když Jimmy osočí Tomovy děti, že jsou nevychované, přijme Tom Jimmyho výzvu k soutěžení o pohár. Od té doby začne Tom i Jimmy s tvrdým tréninkem, ale na výhře záleží jen otcům. Děti z obou rodin si rozumí natolik, že některé začnou spolu i randit. Tom i Jimmy přeženou svou starostlivost v momentě, kdy jde Sarah na své první rande v životě, a to do kina s Eliotem Murtaughem. Jimmy i Tom jdou do kina také, aby o tom děti nevěděly, ale začnou se v kině dohadovat a děti jsou na otce naštvané. Druhý den se koná soutěž rodin o pohár... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (95)

Smileface 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nějak nežral filmy se Stevem Martinem a musím se přiznat, že jsem neviděl ani první díl téhle komedie. Co ale vím určitě je, že jsem se za celou dobu stopáže ani jednou nezasmál. Důvod, proč tedy tento film vznikl mi zůstal utajen. Jinak jde o klasickou americkou komedii plnou klišé a prázdných myšlenek o tom, jak děti mají raději lásku než peníze atd. Postava Steva Martina je nudná a jeho styl výchovy směšný, celé mi to tak trochu připomělo stupidní reality show "Chůva v akci". ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděla ale není vůbec těžké přijít na to o co jde :D) .. Průměrná rodinná komedie u které se pobavíte :) ale víckrát ji asi vidět nemusíte.. Perfektní složení hereckého obsazení (Eugene Levy, Tom Welling, Carmen Electra, Jaime King, Hilary Duff, Taylor Lautner a mnoho dalších). Zakončení docela nepředvídatelné, netypické :)) ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie o rodině, která má rovnou dvanáct děcek. Film nabídne několik ne moc originálních, ale přesto docela vtipných scének a hlášek. Rovněž naschvály, které si rodiny navzájem dělaly vyzněly poměrně dost srandovně. Osobně moc nemám rád filmy, jež poukazují na důležitost americké rodiny, ale v tomhle případě mi to nějak zvlášť nevadilo. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Není to zábavné ani úsměvné, není to ani slušná oddychovka, je to jen ve velké míře utahané, nudné, trapné a uboze nevtipné. Z prvních třiceti minut filmu mě tak rozbolela hlava, že jsem zbytek filmu nechala doběhnout jako zvukovou kulisu a ačkoli si to má ušiska vytrpěla dokonce, nezaslechla jsem nic, co by mě donutilo alespoň jednou otočit hlavu k obrazovce. Raději bych si prožila extra drsnou celodenní kocovinu, než znovu trávit 90 minut s tímhle kouskem. ()

luki22b 

všechny recenze uživatele

První díl byla celkem příjemná komedie, ale jak už se u spousty filmů stává dvojka za nic nestojí a to je případ i tohoto filmu. Celý film je moc křečovitý a spousta "vtipů" neni vůbec vtipná ale spíš nudná až trapná. Hlavní filmovou zápletku jsme viděli třeba u filmu Machři a přijde mi skoro stejná kdy se rodina (v případě machrů rodiny ) vydá na dovolenou na chatu k jezeru kam dříve jezdívaly a potkají se tam se starými rivaly se kterými nakonec uspořádají "souboj". ()

Galerie (63)

Zajímavosti (6)

  • Když si Bakerovi prohlíží fotoalbum, narazí na fotku Sarah jako miminka. Doopravdy je to fotka Alyson Stoner, která ji ve filmu představuje. (HappySmile)
  • Fotka malé Lorraine je ve skutečnosti fotka z dětství herečky, která ji hraje - Hilary Duff. (HappySmile)

Reklama

Reklama