Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V čase nejrušnějšího chodu do banky přichází skupinka malířů. Netrvá dlouho a všechny důležité průmyslové kamery jsou vyřazeny z provozu a začátku velké bankovní loupeže už nic nebrání. Lupiči mají vše pečlivě naplánované. Z odposlechu je slyšet jakýsi podivný evropský jazyk a lupiči požadují dva autobusy a dopravní letadlo. Všechny rukojmí donutí převléknout se do stejných kombinéz, jaké mají na sobě, aby tak dokonale zmátli zásahové komando. K loupeži je přivolán rafinovaný a inteligentní policejní vyjednavač Keith Frazier, kterému postupně dochází, že se nejedná o obyčejné přepadení banky. Vzápětí se do hry vkládá i předseda představenstva banky Arthur Case, který má obavy z odhalení obsahu své trezorové schránky nacházející se právě v přepadené pobočce. Proto neváhá uplatnit svůj vliv a na místo činu poslat velmi ambiciózní a bezskrupulózní právničku Madeline Whiteovou. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

pamätám si ako som na to niekedy v apríly 2006 šiel do kina a nikto neprišiel tak sa nakoniec nepremietalo, videl som to až na podzim 2006 ked to vyšlo na DVD

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Hraje tady Clive, takže jsem neváhal. Sice trochu násilně vykonstruované, ale pořád koukatelné (jenom toho Denzela fakticky nemusím).

Philipos

Philipos (hodnocení, recenze)

poraďte nejaký typovo podobný film ako je tento, okrem telefonni budka, collateral

Honzíno

Honzíno (hodnocení, recenze)

Asi jsem hloupej divák ale tenhle film mě bavil od začátku do konce. Super závěrěm vystupňoval můj zážitek, myslím si, že je to skvěle odvyprávěno. Celé do puntíku. (Clive Owen je borec mimochodem)

korbitch22

korbitch22 (hodnocení, recenze)

slabej závěr, hrozně předvídatelný. 80% je opravdu hodně,hodně přepálený hodnocení. Nechci se považovat za děda vševěda, ale už jsem toho asi viděl moc. Pointa i zápletka hrozně předvídatelná, v 15tý minutě jsem si to v duchu celý odvyprávěl bohužel. 

olaffator

olaffator (hodnocení, recenze)

Dobrej film a doufal sem v silnější závěr, kdy sem čekal brtalní trest pro toho z...a co ho hraje Plummer, neboť sem nedávno viděl dokumet o zajebanym Švícarsku za druhé světové války! Bohužel to tak fungovalo jak to publikováno v tomto filmu.....Není horší lidská vlastnost než to co předvedli švícarští vážení bankéři a vůbec celé švícarsko fůůůůůůj!!!!

pecisss

pecisss (hodnocení, recenze)

divak zustane az do konce aby zjistil pravdu ,genialni pet hvezd super

hunny

hunny (hodnocení, recenze)

Velice zajímavý a překvapivý snímek o netradiční loupeži banky, ve které šlo, ale i v podstatě nešlo o peníze. I když byl film poměrně dlouhý, tak jsem jej zhlédla bez jakýchkoli problémů s velkým zájmem, jak bude zápletka rozmotána a musím říct, že rozmotání bylo celkem nečekané :-)

Phillipez

Phillipez (hodnocení, recenze)

V obsahu je pisane, ze hlavna postava je Keith Miller, avsak hlavnou postavou je Keith Frazier

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Herci jsou výborní, film je natočený dobře, je tam pár zajímavých scén a dobrá úvodní skladba, ale jinak mně to nepřijde nijak odlišné od ostatních dokonalých bankovních vykrádaček kde lupiči uniknou podobných způsobem. Jediný rozdíl je v tom, že je tam přimixované téma rasismu. Napínavé mi to moc nepřišlo. Když vám už během filmu postupně odhalují pointu, tak ten závěr vyšumí jako listí v podzimním větru.

Blackberry

Blackberry (hodnocení, recenze)

Mne sa tu velmi pacil tak Clive ako aj Denzel...ten bol dost flegmaticky nastaveny ... very good

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Teda podle mě to tam nebylo spíš proto, že si s tim scénárista nechtěl lámat hlavu :))

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

to Johnys : ty víš,že pod pojmem Rychlý šípy si představím akorát Jarku Metelku,Mirka Dušína a to je vše :-(( Bohužel,nejsem zasvěcená (asi jako ty) :-(

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

to Petraso: To je prave to tajemny, cosi naznacil Fostrovej pres tu prepazku v bance, mam dojem. Ostatne Foglar taky nerekl, kde se odehraval dej Rychlych Sipu apod :-)

petraso

petraso (hodnocení, recenze)

Na jednu otázku mi tam neodpověděli.....jak lupič(Owen) věděl o schránce 392 a o obsahu???!!!

johnys

johnys (hodnocení, recenze)

Srovnatelne s Vykoupení z věznice Shawshank. Pro mne nejprijemnejsi prekvapeni roku! Ten snimek nema chybu. Presne moje gusto a ten konec, no nemam slov...

guaranka

guaranka (hodnocení, recenze)

naprosto fámozní Denzel, neméně skvělá Jodie. výborná režie. co chcete víc u krimithrilleru? já nic, přesně můj vkus kvalitního drama

Lucky;o)

Lucky;o) (hodnocení, recenze)

Nemohu si pomoct, ale ten film me vubec neuchvatil.. 100% Hollywood, 0% Spike Lee.. Hodnoceni 80% Je obavam se nejak moc... Ale kazdy ma holt jincejsi naroky na kvalitni film....

Prince

Prince (hodnocení, recenze)

Ze začátku jsem myslel, že to bude zas nějaká blbost, ale pak se to rozjelo a velice pěkně mě to překvapilo.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Co k tomu dodat??Vyloupení banky je naprosto dokonalé.Clive Owen je mazaný lišák.Příběh je super,konec ten je ještě lepší.Spike Lee jede :-)

Gimp

Gimp (hodnocení, recenze)

Rob Roy: Byl to playstation portable... A hra 50 cent na nej jeste nevysla, i kdyz ale ma vyjit ale nevim jestli i na PSP... Kazdopadne takhle peknou grafiku mit asi nebude :-)

Timan

Timan (hodnocení, recenze)

Cekal jsem od toho standartni prepadeni banky....lupici, plno policajtu atd. Proste klasika...Nicmene film me prekvapil a svym dejem me naprosto zaujal!!! Konecne neco zase noveho nez standartni bankovni vykradacky...Zlodeji jsou fikani a to se mi na to celym libi....Navic Denzel si zachoval chladnou hlavu a moc dobre to zahral :-) Proto davam pet hvezdicek!!! Super!!

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

.. tak sem akorat dosel z kina .. musim rict woooooow .... skvelej film ... je to neco mezi Dannyho partaky, telefonni budkou a collateralem ... proste mazec ... spike lee je proste machr a je videt ze furt umi ...

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

joj .. už se nemůžu dočkat .. zejtra na to jdu v ramci Febiofestu .. ;o)

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Od kamaráda jsem slyšel názor, že by režisér měl druhou nejlepší scénu umístit na začátek filmu a tu nejlepší na konec. No v tomhle případě to skoro platí :)) Úvodní titulková scéna je vynikajicí a rytmická, etnický motiv Terence Blancharda jsme si s kolegou pobrukovali ještě po cestě tramavjí po skončení filmu. jinak scéna kde klučina ukazuje Owenovi svou hru na Gameboyi ( či co to bylo ), považuji za vrcholně ironické píchnutí do vlastních ( černošských ) řad a možná nejvtipnější sekvenci filmu....

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

..jj uz aby to bylo .. uz se na to nemuzu dockat .. vypada to na bomba film ... tenhle styl mam nejradsi .. je to neco jako Telefonni budka ci Collateral.. proste bomba .

Související novinky

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

Záporáci pro Oldboye a pokračování 300

21.12.2011

Starořecká řežba 300: Battle of Artemisia nedávno přišla o hlavního představitele, když Joel Edgerton odmítl hrát athénského generála Themistokla, který velel řecké flotile v námořní bitvě u mysu… (více)

Spike Lee si nedá říct

Spike Lee si nedá říct

05.02.2009

...a navzdory velmi vlažným reakcím diváků i kritiků na svůj epos Miracle at St. Anna plánuje další film z období 2. světové války. Předlohou pro něj bude faktografická knížka dopisovatele New York… (více)

Zachraňte černého vojína

Zachraňte černého vojína

11.06.2007

Spike Lee díky svému prozatím nejkomerčnějšímu filmu Spojenec přičichl k opravdovému úspěchu a velkým penězům a klasický Hollywood ho opět láká. Adaptace románu Waltera McBrida Miracle at St. Anna… (více)

Reklama

Reklama