Ospalá díra
Haunted Pumpkin Of Sleepy Hollow, The
Halloween in Sleepy Hollow
(USA) -
Ospalá diera
Animovaný / Pohádka / Horor
USA, 2002, 47 min
Glenn LeopoldPlakáty
Začíná Halloween, a to je čas bát se. Když se kamarádi Nick a Kate vydají hledat halloweenskou dýni, ještě netuší, že pověstná dýně, kterou najdou, je začarovaná. Duch Nathaniel jim ale prozradí, že patří bezhlavému jezdci, který ji právě dnes pilně shání. Totiž jenom dnes a pouze o půlnoci si ji může nasadit na krk a získat tak zpět svou hlavu. A kdyby se mu to povedlo, městečko Sleepy Hollow by strašil dalších sto let. Jak mu v tom zabránit? A kolik zlodějů, duchů, příšer a strašidel Nick a Kate cestou potkají? (oficiální text distributora)
Mertax
Ospalost na mě nepadla, takže dobré.(1.9.2006)
El Loco
Animovaná rozprávka parazitujúca na legende zo Sleepy Hollow o bezhlavom jazdcovi (ktorú tak výnimočne priviedol na filmové plátno Tim Burton), ktorá je určená max. pre deti od 5-8 rokov. Ja som pri tom skoro zadriemal, ale neteriam sa páčilo :-)(6.9.2009)
DinoRaptor
Náhodou jsem na to natrefil v Tv a docela mě tahle pohádka zaujala. Trochu mi to přípomínalo Scooby-doo(23.12.2010)
Marina111
Americkí filmári majú taký nemilý zvyk - paratizovažť na všetkom, čo už raz bolo úspešné. Nepochybujem, že z tohto dôvodu vznila i táto rozprávka. To, že veľa ťaží z Burtonovej verzie legendy zvanej "Sleepy Hollow", by mi až tak nevadilo za predpokladu, že sa pri sledovaní tohto filmu tak veľmi, ale skutočne veľmi nenudím a i v okamihoch, keď sa i konečne zapozerám, musím krútiť hlavou nad tou naivitou a nevieryhodnosťou, ktorými táto rozprávka priam prekypuje. Nie, ďakujem, nabudúce si neprosím.(27.5.2012)
Dejvi21
Věřte, nevěřte, mně se to zdálo dokonce příliš krátké. Viděl jsem to před 7 lety, ale dokázalo se mi to vrýt do paměti (částečně díky tomu, že jsem si pak ve videopůjčovně omylem půjčil tu hranou a skutečně hororovou verzi...). Není to vrchol dětské tvorby, ale nevím, co by mi na tom mohlo vadit. Můj bratr dokonce trvá na tom, že si to vždy 31. října pustíme :-).(29.10.2011)
| Na levném DVD od: | 29.10.2007 Nový čas (SK) |
|---|---|