Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vzrušující příběh Santiaga Muneze (Kuno Becker) pokračuje v akcí a dynamikou nabitém pokračování Gól 2. Vynikající hráč anglického týmu Newcastle United dosáhne hvězdného – a každého fotbalisty – velkého snu, když přestoupí do týmu Real Madrid, aby hrál v lize evropského šampionátu UEFA po boku takových hvězd jako je David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti nebo Iker Casillas. S přicházející záplavou úspěchů, popularity a bohatství se však začíná odkrývat i druhá, méně příjemná strana fotbalové mince. A ta může zničit vše, na čem Santiago doposud tak tvrdě a obětavě pracoval – slibnou sportovní kariéru a city svých nejbližších. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (182)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, že s prvním dílem se to srovnávat nedá, ale snímek má pořád svoji kvalitu a dobré fotbalové scény. Mnozí zde píšou, že je to příběh jak z telenovely. Ano, máte pravdu. Kariéra Santiaga rapidně vzrostla, až podezřele rychle:) Jenomže si musíme uvědomit, že kdybychom měli čekat, než se dostane z Newcastlu do Realu Madrid a mělo by to být podle reality, tak by se muselo natočit alespoň 10 dílů "Mexické vlny":) Hodnotím horšími čtyřmi hvězdami. [možný spoiler] Výtku mám k zakončení filmu "pokračování příště", problém tkví v tom, že 3. díl nějak nenavazuje na tento díl druhý!!! ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme další pokračování v ceste Santiaga za slávou. Film má stále co nabídnout a otevírají se zde nová témata, ale stále to fotbalové prostředí bylo pro mě už přecejenom poněkud okoukané a nebralo mě tolik jako v prvním díle. Najdou se zde výrazná místa, které film nabízí jako opravdu nádherná panoramata měst Newcastlu nebo Madridu. Konec filmu se mi zdál poněkud nedořešený, ustřižený a dalo se očekávat, jak film skončí. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedno veľké "klišé"... Góóól II je reklamný trik, ktorý má na tzv. "futbal" nalákať čo najviac ľuďí, avšak ide o omyl. Žiadny veľký sen sa nekoná! Neviem kde sa stala chyba, pretože je tu cítiť až pachuť peňazí a zvučných mien, avšak celé to niekde drhne... dané prevedenie vôbec nevtiahne diváka ani len do deja a nie to ešte na ihrisko... nepriehľadné akcie, povrchné hranie - proste "faux pas"... 4/10 + veľké sklamanie ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Proč já na tyhle blbosti vůbec koukám? Santiago Muňez přestoupí do Realu Madrid a začne se chovat jako debil a vo tom to je. Ale je fakt zábavný, že ten týpek pokaždý příde na hřiště tak 5 minut před koncem a pokaždý dá gól. Asi mu k tomu pomůže, že vždycky vytáhne ten svuj přívěšek a pokřižuje se. Kdybych byl rozhodčí, tak ho s tou machršňůrou na krku vůbec nepustim na hřiště. Jenže pak si zláme hnátu a trochu se to zkomplikuje. A do toho má ještě problémy se svou buchtou a ztracenou matkou a bratrem. No prostě scénář jak z telenovely a do toho hudba jak z telenovely. Nejvíc mě asi pobavily některý zápasy. Tak třeba Rosenborg Trondheim má krásnej stadion. Ve filmu to vypadalo jako nějaký hřiště na vesnici, na kterym se hraje tak maximálně okresní přebor. Navíc se hrálo prakticky po tmě. A šatna vypadala jak ubytovna pro ukrajince. Finále ligy mistrů pak byla totální komedie. Je to blbě sestříhaný, takže to vypadá, že si David Beckham nechal během zápasu několikrát přebarvit vlasy a totální záhadou pro mě je, proč byly některý záběry zrcadlově obrácený. Naprosto kouzelenej byl taky doprovodnej komentář. Týpek trefí břevno a komentátor řekne, že Casillas zachránil Real Madrid. Fakt lepší než komentář od Vaška Titlemozarta. Na konci mi jen chyběl rozhovor, kde by Muňez řek, že ten zápas byl takovej vyto... vyšperkovanej, takže se musí to... Místo toho se objevil nápis "to be continued". Radši nechci vědět, co bude příště. Jinak jsem si vzpomněl na jednu hlášku z filmu Torrente 3... "Jak může muj syn fandit tak posranýmu klubu jako je Real Madrid?" ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Pekné pokračovanie prvého Góóólu aj keď o niečo slabšie, jediné čo je lepšie je technické spracovanie a je vidieť viac peňazí v rozpočte aj keď by ma zaujímalo koľko vlastne celkovo stál tento film, pretože som si všimol pomerne často na plátne hviezdy futbalu ako Zidane, Ronaldo, Beckham a ďalší. Tvorcovia sa asi buchli po vreckách. Zábery počas zápasov boli veľmi pekné, prepracované, fakt kvalita. Mnoho scén bolo prehnaných, teda počas zápasov, zvraty na stranu Realu Madrid. 60% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (8)

  • Zápasy, které jsou uváděny jako osmifinále, čtvrtfinále, semifinále (proti Pireusu, Rosenborgu a Lyonu) byly ve skutečnosti odehrány v sezóně 2005/06 v základní skupině ligy mistrů F, kterou vyhrál Lyon. Real postoupil do osmifinále, kde hrál proti Arsenale (ve filmu finále) a tam také po zápasech 0:0 a 0:1 vypadl. (hendrich6)
  • Ve filmu David Beckham vyhraje s týmem Real Madrid Ligu mistrů. Ve skutečnosti však soutěž vyhrál pouze v dresu Manchesteru United. (ČSFD)
  • V scéne, kde Santiago (Kuno Becker) hrá Xbox, môžeme jasne vidieť, že jeho ovládač nie je vôbec zapnutý. (Fabrinka)

Reklama

Reklama